≫ 

Kim Kardašijan tužila firmu i dobila 2,4 miliona evra odštete zbog kopije haljine! (FOTO)

Kim je prvu tužbu podnela u februaru ove godine, nekoliko dana nakon što ju je firma javno osramotila zbog dizajniranja jeftinije verzije zlatne haljine kakvu je Kanje osmislio

  • 0
Kim Kardašijan Kim Kardašijan, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Kim Kardašijan (38) još jednom je stavila brdo novca u džep, pošto je od modne kuće "Missguided" dobila odštetu od 2,7 miliona dolara, odnosno 2,4 miliona evra!

Kako piše TMZ, Kim je tužbu podnela pošto je kuća bez pitanja koristila njeno ime i fotografije kako bi se promovirala.

Prvobitni plan Kardašijanove bio je da od modne kuće uzme 10 miliona dolara, ali je sud odredio da joj se u ime odštete isplati 2,7 miliona.

Kim je tužbu podnela u februaru 2019. godine, nekoliko dana nakon što ju je kuća javno osramotila zbog dizajniranja jeftinije verzije zlatne haljine kakvu je osmislio Kanje Vest.

Kim Kardašijan i Kanje Vest Kim i Kanje, Foto: Profimedia

Naime, Kim je prošlog leta objavila fotografiju u autfitu koji joj je suprug Kanje (42) dizajnirao, a posle toga "Missguided" je prodavao takvu modnu kombinaciju.

- Kim Kardašijan, imaš samo nekoliko dana pre nego što ovo postane dostupno - poručili su iz modne kuće u opisu fotografije na kojoj je iskopirana haljina.

Kim Kardasijan, haljina Kim Kardasijan u originalnoj haljini (levo) i kopija (desno), Foto: Instagram/Kim Kardashian, misguided

- Išla sam kroz stare fotografije i našla sam ovaj zlatni autfit koji mi je Kanje napravio za put u Majami prošlog leta. P.S. Modni brendovi, možete li, molim vas, sačekati da ovo nosim u stvarnom životu pre nego što ga iskopirate? - upitala je tada Kim.

Obzirom na to da su često koristili njene fotografije ne bi li se "probili" na tržište, mnogi ljudi su smatrali da sarađuju sa Kim, pa su kupovali stvari.

VIDEO: Privatni avion u kojem se vozi Kim Kardašijan je teško opisati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA