Uhvaćena u strasnoj akciji! Lejdi Gaga u vezi sa inženjerom zvuka i opasan je frajer

Pevačica je uslikana kako sa Denom, na terasi jednog restorana u Los Anđelesu, razmenjuje strastvene poljupce

  • 2
Lejdi Gaga

Lejdi Gaga, Foto: Tanjug/AP

Pevačica, glumica i šou-biz kraljica Lejdi Gaga (33) poslednjih meseci privlači veliku pažju svojim burnim ljubavnim životom.

Kraljica skandala je u poslednjih šest meseci uspela da raskine veridbu sa Kristijanom Karinom (50), zatim se pisalo da je glavni krivac za krah braka poznatog holivudskog para Bredlija Kupera i Irine Šajk, zbog prevelike prisnosti sa Bredlijem koja se rodila na setu filma "Zvezda je rođena" na kom su zajedno radili.

Gaga je sve natpise i nagađanja u vezi toga oštro demantovala.

Naime, kako piše magazin "People" koji je objavio i ekskluzivne paparaco fotografije Gage sa novim dečkom, ona sada ljubi inženjera zvuka Dena Hortona (37).

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga, Foto: Profimedia

 

Pevačica je uslikana kako sa Denom, na terasi jednog restorana u Los Anđelesu, razmenjuje strastvene poljupce. Očigledno je novopečeni par uživao u večeri u jednom poznatom restoranu, a bili su toliko opušteni i prisni da im znatiželjni pogledi prolaznika i prisutnih gostiju.

Kako "People" dalje navodi, Gaga i Den sarađuju od novembra 2018. godine.

On je vlasik konsultantske firme za audio-inženjering, a ranije je sarađivao sa brojim poznatim imenima iz muzičkog sveta poput Bruna Marsa, Džastina Timberlejka...

Lejdi Gaga

Lejdi Gaga, Foto: Tanjug/AP

Pevačica se pojavila u kratkom vrućem šortsu i topu ispod koga nije imala ništa više, a ništa manje zgodan nije bio ni Den u svojoj ležernoj kombinaciji.

"Ljubili su se i šaputali jedno drugom na uvo. Sedeli su za stolom na terasi, uz ogradu, pa im je očito bilo svejedno hoće li biti viđeni ili ne. Izgledala je jako srećno u njegovom društvu", izjavio je jedan od gostiju restorana.

Nakon što su u javnosti isplivale paparaco fotografije na kojima ljubi poznatu pevačicu , Denov prfil na instagramu postao je privatan.

Posle burnih meseci u Gaginom životu, izgleda da se skrasila i pronašla mir pored novog izabranika, jer joj se osmeh sa lica ne skida.

Inače, Gagi na šortsu koji je nosila piše - Gaga, a ekskluzivne FOTOGRAFIJE pogledajte klikom OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA