Fanovi Lejdi Gage napali bivšu ženu njenog novog dečka zbog slike koju je objavila (FOTO)

Pevačicini fanovi su zbog komentara Denove bivše žene shvatili to kao provokaciju

  • 0

Pevačica Lejdi Gaga (33) privukla je nedavno veliku pažnju zbog svog novog dečka, zgodnog muzičkog producenta Dena Hortona (37), sa kojim je uhvaćena u strasnom poljupcu tokom vikenda.

Izvori bliski paru potvrdili su da su njih dvoje u vezi, a bivša supruga Gaginog novog dečka, Otumn Guzardi, takođe se oglasila na Instagramu.

Izgleda da je i ona odlučila da se "umeša", pa je na Instagramu objavila sliku i u komentaru napisala "Poker Face" - a, gle slučajnosti, baš tako se zove jedan od Gaginih najvećih hitova. Upravo su zbog toga pevačicini fanovi ovo shvatili kao provokaciju, pa su počeli da je napadaju komentarima.

"Malo ti je jadno ovo", "Nađi nekoga ko te voli i tačka", "Ti si bivša, pomiri se sa tim", samo su neki od komentara kojih na ovoj fotki ima znatno više nego na prethodnim koje je objavljivala.

 
 
 
View this post on Instagram
Poker Face ❤️ • • • • • #actress #broadway #headshot #nyc #musicals #offbroadway #rock #beauty #popA post shared by Autumn Guzzardi (@autumnguzzardi) on

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA