Tužna vest za fanove: "Metallica" otkazala turneju

- Još jednom, mnogo nam je žao što smo izneverili veliki broj vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja sveta - napisano je na zvaničnoj stranici benda

  • 4

Članovi slavnog benda "Metallica" otkazali su predstojeću turneju na prostoru Australije i Novog Zelanda iz razloga što pevač i gitarista jednog od najslavnijih rok-metal bendova, Džejms Hetfild (56), ponovo vodi bitku sa alkoholom i narkoticima.

- Žao nam je što moramo da obavestimo naše fanove i prijatelje da ćemo morati da odložimo predstojeću turneju po Australiji i Novom Zelandu. Kao što većina vas verovatno već zna, naš brat Džejms se bori sa zavisnošću poslednjih godina. Nažalost, sada je morao ponovo na program za lečenje kako bi se oporavio - napisano je na zvaničnoj Fejsbuk stranici benda.

Metalika, Džejms Hetfild Džejms Hetfild godinama ima problema sa alkoholomi opijatima/Foto: AP/Tanjug

- Nameravnamo što pre doći u vaš deo sveta kada zdravlje i raspored to budu dozvolili. Još jednom, mnogo nam je žao što smo izneverili veliki broj vas, pogotovo naše velike obožavatelje koji su putovali s drugog kraja sveta da bi bili na našim koncertima. Zahvaljujemo se na razumevanju i podršci koju pružate Džejmsu. Hvala što ste deo naše "Metallica" porodice - dodali su Lars, Kirk i Rob.

Takođe je navedeno da će svima koji su kupili ulaznice za koncerte na području Australije i Novog Zelanda biti uredno vraćen novac.

Inače, Hetfild je već nekoliko puta bio na lečenju, ali je poslednjih godina uspevao da poroke drži pod kontrolom. Poslednji put bio je na klinici za odvikavanje davne 2001. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ante

    28. septembar 2019 | 15:26

    Šteta za James. Jedan od najboljih vokala i ritam gitarista današnjice.

  • www

    28. septembar 2019 | 14:12

    inace dosada su na ovoj turneji zaradili 414 miliona dolara .

  • zeljko

    28. septembar 2019 | 15:04

    voli covek da popije,sta da se radi?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA