≫ 

Van Dam objavio sliku sa Draganom Mirković: Srpskoj folk zvezdi poslao je poruku za pamćenje

Slavni glumac i poznata pevačica su veliki prijatelji

  • 22

Nije tajna da se poznata pevačica Dragana Mirković druži sa holivudskim superstarom Žan Klod Van Damom. Folk zvezda ima samo reči hvale o njemu, ali ni legendarni snagator ne zaostaje sa komplimentima. Van Dam je još jednom naveo kako je Dragana Mirković njegova prijateljica, a to je učinio na svom Instagram profilu, gde je objavio njihovu zajedničku sliku.

- Dragana Mirković, kraljica konceratqa i pop-folka sa skoro 10 miliona prodatih ploča! Ponosan sam što sam njen prijatelj - napisao je Žan Klod.

Evo i njegove objave:

Podsetimo, u intervjuu za Telegraf.rs, Dragana Mirković je pričala da Van Dam voli njene pesme, a jednu posebno, i to hit "Jedini".

- Bio je oduševljen... Nisam ja njemu puštala celu diskografiju, sigurno nije preslušao čitavu moju diskografiju. Ali, na primer, tih poslednjih par albuma je preslušao i mnogo mu se dopadaju balade i brze stvari moje, ali nekako je osetio emociju neverovatnu u pesmi "Jedini". Onda kada sam mu rekla da je posvećena Toniju, odnosno našoj ljubavi, za desetogodišnjicu braka, on je bio oduševljen - rekla je Dragana za Telegraf.rs

Video: Žan Klod van Dam u provodu sa Draganom Mirković: Ona je zvezdetina Balkana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Đura

    27. oktobar 2019 | 12:53

    Kad počnem da gledam film i vidim da je ovaj u glavnoj ulozi okrećem kanal.Isti slučaj je sa"slatkom od snova".Dno dna od filma.To im je zajedničko.

  • Nena

    27. oktobar 2019 | 12:27

    Ovi bivsi"giumci"uvek nadju ovcu za sisanje

  • Ivana

    27. oktobar 2019 | 13:10

    Ruku na scrce, Dragana je ne tako davno objavila i singl sa legendarnim pevačem, dobitnikom Gremi nagrade, a američka muzčka biblija, Bilbord magazin, nazvao ju je srpskom Madonom i Lejdi Gagom - i to u naslovu teksta. Da ne pominjem da je i glumila u Austrijskom filmu, bila pozvana na inauguraciju Kurca, prošetala crvenim tepihom sa Karerasom... Daleko je ona dogurala, sviđalo se to nekom ili ne. Niko odavde ne može na senku da joj stane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA