≫ 

Albanka na crveni tepih došla zakopčana do grla, a na scenu izašla u bludnom kostimu

Izrezani kostim koji je otkrio gotovo sve oduševio je samo njenog dečka sa slavnim prezimenom

  • 8
Dua Lipa Dua Lipa, Foto: Profimedia/DPPA / ddp USA

Dua Lipa na dodeli MTV EMA nagrada izvela je svoj najnoviji hit "Don't Start Now", a u publici ju je bodrio dečko Anvar Hadid.

Iako nije promenila muzički pravac, kosovska pevačica Dua Lipa promenila je imidž i dečka.

24-godišnja pevačica u nedelju je nastupila na dodeli MTV EMA nagrada u Sevilji, a tamo je izvela svoj novi hit "Don't Start Now". Pesma koja rastura na muzičkim lestvicama i radijskim stanicama potpuno je ostala u senci njene odevne kombinacije.

Dua Lipa Foto: Profimedia/Niviere David/ABACAPRESS.COM

Iako je pevačica poslednjih meseci drastično promenila stil i izgled, ovo je bila jedna od najriskantnijih kombinacija koje je nosila, a radi se o crnom, izrezanom bodiju s najlonkama s crtom. Bodi je imao izrezana leđa, grudi je prekrivala samo traka, a trake su bile i ispod njene stražnjice.

Iako modni izbor nije previše oduševio javnost, to je svakako učinio njen nastup tokom kojeg je zaplesala i mnogo se više kretala po pozornici nego inače, a to nije prošlo bez komplimenata. "To je tako kad uvažiš dobronamerne kritike", "Kakav nastup, to se čekalo", "Napokon je svima pokazala da ipak zna da pleše", samo su neki od komentara.

Dua Lipa Foto: Profimedia/Niviere David/ABACAPRESS.COM

Za vreme njenog atraktivnog nastupa u publici je sedeo nje novi dečko Anvar Hadid, od kojeg se poslednjih meseci doslovno ne odvaja.

Brat poznatijih sestara Bele i Điđi Hadid pucao je od ponosa na puno poznatiju devojku, a pevačica je upravo u njemu našla mirnu ljubavnu luku nakon turbulentne, višegodišnje veze s Isakom Karevom, s kojim je nekoliko puta prekidala.

Upravo mnogi u Anvaru vide razlog promene imidža mlade Kosovarke koji se nije svideo svima. Plavo-crna kosa i nemarniji izgled većini nije seo kako treba, ali čini se da se zaljubljena Dua time nimalo ne opterećuje.

Iako je na crvenom tepihu bila zakopčana gotovo do grla, pevačica je nakon toga na scenu izašla u crnom trikou, otvorenih leđa i golih butina, a u prvi plan istakla je svoju zadnjicu, što možete videti na fotografijama.

(Telegraf.rs / dnevnik.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA