Holivudski Supermen (52) pronađen mrtav u kontejneru

Najviše je opisom odgovarao prvom Supermenu, bio je beskućnik, decenijama je zabavljao prolaznike, a život mu je tragično okončan

  • 1
Dennis Christopher Foto: Guliver/Kevork Djansezian/Getty Images

Glumac koji je najpoznatiji po tome što je dve decenije na holivudskoj Stazi slavnih igrao superheroja Supermena, Kristofer Denis (52), pronađen je mrtav u kontejneru u San Fernandu.

Kristofer se davno povukao iz sveta glume, a više od dvadeset godina u kostimu Supermena zabavljao je turiste i prolaznike na Stazi slavnih. O njemu je snimljen i dokumentarac i bio je jedan od glavnih sagovornika u filmu "Ispovesti superheroja" 2007. godine.

Život ga nije mazio. Dok je bio poznat kao Supermen sa Staze slavnih doživeo je pljačku i napad, usled kojeg je zadobio velike povrede koje su ga onesposobile za rad.

Bio je čest gost u popularnom šou programu Džimija Kimela, a u potpunosti je odgovarao prvom Supermenu (1978), glumcu Kristoferu Rivu, koji je igrao slavnog junaka - po visini, figuri i tamnoj kosi. Skupljao je figure Supermena i bio je veliki fan slavnog junaka.

- Kris je bio simpatičan čovek koji se puno puta pojavljivao u našem šou programu i bio obožavan od svih. Nedostajaće nam - pročitao je Džimi Kimel u svojoj emisiji u sredu.

Supermen, Denis Kristofer Kristofer Denis je više od dve decenije zabavljao prolaznike na Stazi slavnih/Printskrin: Youtube/The Guardian

Poslednjih godina bio je beskućnik, a život mu je okončan tragično.

- Dok sam bio beskućnik, jedan od nas beskućnika me je pretukao, ukrao mi odeću i ostavio me da umrem. Osećao sam se mrtvim, bio sam bez posla, izgubio sam svoje dostojanstvo i ponos. Sledeće što sam uradio jeste to da sam prosio na uglu. Morao sam nešto učiniti - ispričao je ranije Denis za "The Guardian".

Dennis Christopher Kristofer Denis/Foto: Guliver/Kevork Djansezian/Getty Images

Zahvaljujući donacijama, bio je u mogućnosti da priušti sebi novi kostim i, kasnije, i stan za život.

Njegovo beživotno telo pronađeno je u subotu u kontejneru za prikupljanje odeće za beskućnike. Policija je saopštila da postoji mogućnost da je preturao po kontejneru u nameri da pronađe topliju odeću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Loki

    7. novembar 2019 | 19:22

    Surova Amerika. Ili zivis od svog rada I doprinosis dfzavi ili nisi ni za sta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA