≫ 

Anđelina Džoli je licencirani pilot, a razlog zbog kog je naučila da leti je fenomenalan

Glumica Anđelina Džoli je veoma samostalna i sposobna, a postala je licencirani pilot 2004. godine kako bi učinila svog sina Madoksa ponosnim

  • 3
Anđelina Džoli, pilot Angelina Jolie lifts her Cirrus Design SR22 Anđelina Džoli u svom avionu, Foto: FAME PICTURES/Backgrid USA/Profimedia

Kad se neko obogati više nego što može i da zamisli, luksuzan život je samo deo kolača, kao i skupi automobili, jahte i avioni koje poseduju.

Mnogi poznati glumci i pevači žive kao kraljevi i kraljice, a svi su sigurno pomalo ljubomorni kada vide kojim stilom života žive. Žive u luksuznim vilama, mogu da kupe bilo koji auto, jahtu ili avion koji žele. Oni putuju mnogo, zbog posla i uživanja, tako da im avion značajno olakšava stvar.

Anđelina Džoli (44) je u filmskoj industriji već godinama i do sada ima ogromno bogatstvo u banci. Džoli je postala licencirani pilot i ima svoj avion koji može da vozi kad god poželi. Ona je otkrila zašto je odlučila da se oproba u toj ulozi.

Anđelina Džoli Anđelina Džoli; Foto: Tanjug/AP

- Kada je moj sin Maoks bio mali, bio je opsednut avionima i ja sam zbog njega želela da se oprobam u toj ulozi. Želela sam da bude ponosan na mamu - izjavila je Anđelina.

Ona poseduje "Cirrus SR22" koji je procenjen na vrednost od oko 650 hiljada dolara, za koji kaže da je koristan kada je gužva na putevima.

Avion Cirrus SR22 Avion "Cirrus SR22"; Foto: Wikipedia/FlugKerl2

Zvezda filma "Grdana" je poznata kao veoma vredna i jaka žena koja se bori za svoje ciljeve, a uloga pilota joj je samo još jedan plus koji dokazuje koliko je sposobna i samostalna, a prvenstveno svom sinu.

Podsetimo, Madoks Džoli Pit se seli na drugi kontinent, u Južnu Koreju kako bi započeo svoje studije.

Video: Prva žena vojni pilot helikoptera u Srbiji

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA