Nisu imali srca da ih ostave: Ove zvezde su udomile svoje "dlakave partnere" sa snimanja

Ponekad su životinje s kojima se glumci susreću na snimanjima neodoljive

  • 1

Sofi Tarner, Tom Hardi i Kris Evans samo su neki od mnogih glumaca koji su nakon deljenja kadra sa određenim dlakavim prijateljem, odlučili da ih zadrže.

Bright Side obožava priče i poznatim ličnostima, ali i o životinjama, pa su u to ime napravili listu poznatih koji su posle snimanja odlučili da zauvek ostanu sa svojim dlakavim glumačkim parom.

Sofi Tarner i Zuni iz "Igre prestola"

Severni inuitski pas po imenu Zuni, koji je glumio jezovuka Damu u "Igri prestola" možda nije preživeo drugu epizodu serije, ali je zato dobio novu vlasnicu. Sansa Stark (Sofi Tarner) je odlučila da ga usvoji, jer su se povezali na snimanju. Kao mala je želela da ima psa, ali joj roditelji nisu dozvoljavali, a zato ih sada ima nekoliko - najviše haskija.

 
 
 
View this post on Instagram
Puppy love ...... A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

Vil Smit i ženka Abi iz filma "Ja sam legenda"

Nisu samo gledaoci pali na šarm Abi u filmu "Ja sam legenda". Vil Smit i Abi su se prilično vezali u toku snimanja, zato je rastanak nakon snimanja filma bio nemoguća misija.

Poznati koji su udomili pse Vil Smit i Abi, Foto: /Guliver/Kevin Winter/Getty Images

Džejms Gan i Oreo iz filma "Čuvari galaksije"

Režiser Marvelovog filma "Čuvari galaksije" Džejms Gan je postao dobar prijatelj sa rakunom po imenu Oreo po kojem je rađen lik rakuna Roketa. Gan i Oreo su se pojavili zajedno na premijeri ovog filma.

Tom Hardi i pit bul Roko

Verovatno ste upoznati s činjenicom da je Tom Hardi veliki obožavalac pasa. To je jedan od glavnih razloga zbog kojih je otišao na audiciju za ulogu u filmu "Prljavt novac" (2014). U toj filmu glavni lik spasava napušteno štene po imenu Roko. Nakon premijere filma, Tom je usvojio Roka i od tada ga vodi svuda sa sobom. Roko veoma često krasi Hardijev Instagram profil.

Poznati koji su udomili pse Tom Hardi sa ljubimcem, Foto: Profimedia

- Nemam prijatelja. Volim da se čuvam. Imam psa i sina. Pas ne bi mogao da me uznemiri, kao ni moj sin - rekao je jednom prilikom Hardi.

Ed O'Nil i Bridžet iz serije "Moderna porodica"

Kada se Edov lik (Džej) sretne sa francuskim buldogom po imenu Stela, momentalno se zaljubljuje u nju. Ista stvar se dogodila i u pravom životu. Glumac se brinuo o njoj na setovima i nazvao je Bridžet. Rođena je na ulici, usvojena je i opet ostavljena, da bi nakon pojavljivanja u "Modernoj porodici" konačno našla svoj dom.

Kris Evans i Dožer iz filma " Nadarena"

Zvezda Osvetnika je prvi put sreo svog filmskog saputnika Dodžera na snimanju filma "Nadarena" 2017. godine. Kris često govori o njemu u svojim intervjuima i tvrdi da se između njega i ovog mešanca stvorila momentalna povezanost. Danas je Dodžer veliki pas i često ga možete videti na Tviter nalogu ovog popularnog glumca.

Poznati koji su udomili pse Kris Evans, Foto: Profimedia

Brendan Frejzer i Pekas iz filma "Uzdizanje Teksasa"

Na snimanju filma u Meksiku glumcu je posebnu pažnju privukao konj po imenu Pekas kojeg je odmah odveo kući. Brendon je u nekoliko intervjua istakao da je pored njega i njegov autistični sin ostvario specijalnu vezu sa konjem.

(K.B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA