≫ 

Stižu velike vesti! Zbog objave popularnog Čendlera fanovi serije "Prijatelji" luduju širom sveta

Ljubitelji kultne serije potpuno su poludeli zbog tri reči koje je napisao glumac

  • 2

Objava glumca Metjua Perija (50), popularnog Čendlera Binga iz serije "Prijatelji" na Tviteru pokrenula je lavinu komentara, a ljubitelji kultne serije potpuno su poludeli zbog tri reči koje je napisao glumac.

- Stižu velike vesti... - napisao je glumac ne otkrivajući o čemu se zapravo radi.

Fanovi serije "Prijatelji" pomislili su da se snima nastavak kultne serije, o čemu se već neko vreme šuška, te su njegov Tviter nalog zatrpali komentarima i pitanjima.

"Prijatelji se ponovno okupljaju", "Molim te, reci da se "Prijatelji" ponovno snimaju", "Vreme je za Prijatelje, 2020. godina je i čak se i Ema probudila iz sna" - pisali su tviteraši, ali se Metju nije oglašavao.

Objavu je lajkovalo više od 86 hiljada ljudi. O ponovnom okupljanju glumačke ekipe, jedne od najpopularnijih serija svih vremena nagađa se već neko vreme, ali za sad je sve ostalo samo na šuškanjima željnih fanova.

Dženifer Aniston, Prijatelji, Friends, serija Prijatelji Ekipa serije "Prijatelji", Foto: Instagram/jenniferaniston

Podsećamo, verni fanovi serije "Prijatelji" sećaju se čuvene scene Rosovog venčanja u Londonu u epizodi "The One With Ross’s Wedding" iz 1998. godine, kada Geler na ceremoniji umesto ime Emili, žene koju je trebalo da oženi, izgovara ime Rejčel. Do ove situacije ne bi ni došlo da nije bilo Dejvida Švimera i njegove greške u interpretaciji rečenice.

Ovo je potvrdio i pisac knjige "Generacija Prijatelji: Pogled u seriju koja je definirala televiziju" Sol Austerlic. Kako navodi on, Švimer je u jednom trenutku pogrešno interpretirao jednu rečenicu iz scenerija. Naime, umesto da je rekao: "Emili, taksi je stigao,", izgovorio je "Rejčel, taksi je stigao". Ova Švimerova greška inspirisala je producenta "Prijatelja" Grega Malinsa da "zakuva" naredne epizode legendarnog sitkoma.

Video: Ma, šta nam to radite? Kako je istorijski dodir Breda i Dženifer vratio veru u ljubav

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nema nista od toga

    6. februar 2020 | 16:27

    Mislio je da ce Trampa da osude. Nije njegov zivot Cendler.

  • Ivana

    6. februar 2020 | 23:31

    Kakav taksi? Gde vi cujete da se pominje taksi? Lik je ponavljao za svestenikom i umesto da kaze uzimam tebe Emili, rekao je, uzimam tebe Rejcl!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA