≫ 

U ovim nestvarnim kućama zvezde provode vreme u izolaciji, tu je dvorac srpske pevačice

Dok traje pandemija korona virusa, poznate ličnosti borave u svojim domovima

  • 7
Poznati Domovi poznatih ličnosti Foto: Instagram dragana_mirkovic/champagnepapi, Youtube Wave Motion Films/Alex Rodriguez

Pandemija korona virusa bukvalno je "oterala" ljude sa ulica, tako mora da se boravi u kućnim uslovima kako bi se sačuvalo zdravlje.

To čine i domaće i svetske zvezde. One borave u svojim nestvarno lepim i skupoecenim nekretninama, a mi ćemo vam prikazati neke, posredstvom sajta Highsnobiety.

Dženifer Lopez je pre neki dan pokazala kako izgleda njeno dvorište na imanju u Los Anđelesu. Nešto malo više otkrila je pre nekoliko meseci, i to na snimku gde se vidi kako ju je verenik Aleks Rodrigez iznenadio za rođendan.

Kanadski reper Drejk ima vilu od 100 miliona dolara koja se nalazi u Torontu. Njegova kuća ima veliki košarkaški teren, kao i kupatilo koje pušta laganu muzika kada ulazite u isto.

Pogledajte kako izgleda Drejkov košarkaški teren.

 
 
 
View this post on Instagram
Basketball, dinner, @euphoria on a SundayA post shared by champagnepapi (@champagnepapi) on

A evo kako njegova kuća

Kim Kardašijan i Kanje Vest takođe žive u skupocenoj kući, koja se nalazi u Los Anđelesu. Oni su otvorili vrata ekipi časopisa "Architectural Digest", a kako izgleda unutrašnost njenog doma, pokazala je sama američka starleta (listajte klikom na strelicu koja se nalazi sa desne strane objave, na sredini).

Reper i preduzetnik Rik Ros živi u Atlanti, a njegova vila izgleda, bez preterivanja, nestvarno. Ima bioskop, salu za kuglanje, 12 spavaćih soba i ogromnu trpezariju gde može da stane 100 ljudi.

Reper Post Maloun kupio je kuću od 1200 kvadrata u na severu Jute.

Još jedan reper Farel Vilijams može da se pohvali da ima skupocenu kuću. Platio ju je preko 16 miliona dolara, a na njegovo imanje na Beverli Hilsu krase vodopadi, teniski teren i brojne druge stvari.

Najskuplju kuću u Los Anđelesu poseduje vlasnik Amazona Džef Bezos. Košta neverovatnih 165 miliona dolara, a takođe poseduje stan u Njuroku koji košta 80 miliona.

Kada je reč o našim zvezdama, Dragana Mirković će dane izolacije provesti sa svojom porodicom u dvorcu u Austriji.

- Izolacija. Čuvajte se i budite mi dobro. Volim vas. Hvala vam beskrajno na podršci i divnim komentarima - napisala je srpska pevačica.

 
 
 
View this post on Instagram
Izolacija Cuvajte se i budite mi dobro. Volim vas Hvala vam beskrajno na podrsci i divnim komentarima. A post shared by Dragana Mirković (@dragana_mirkovic) on

Video: Pogledajte kako virus može lako da se proširi van bolnice: Vodite računa o higijeni ruku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • игњет

    21. mart 2020 | 17:43

    Лепо је видети тако нештоЈош да се има.Али стварно моментално то делити да други гледајуКоји живе у две собе без балкона. И крпе рупеПретерано рећи.Није лепо.Сваки лукзуз и неке ствари показиватиСтварно није време за то. Сад треба да се мало саберемо и једни другима помажемоГде се може.То је луксузОстани те ми здрави и веселиКао и да гледате на оне којима нема нико да помогне.Мижта су то ваши прве комшије, а и остали.

  • Vreme

    21. mart 2020 | 16:41

    Virus je apsolutan, ni tu se necete sakriti. 🙋‍♂️😂

  • Жаре

    21. mart 2020 | 17:51

    Како би било г-ђо Драгана да пошаљете неку помоћ за наше здравство, уместо речи подршке?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA