≫ 

Sandra Bulok nakon 5 godina pokazala usvojenu ćerkicu Lejlu: Preslatka devojčica oduševila svet

Sandra Bulok je u emisiji uživo raznežila sve i otkrila ko je devojčica koju krije već pet godina

  • 3
Sandra Bulok, sin Sandra sa usvojenim sinom, Foto: Profimedia/Backgrid USA

Ljubimica Amerike, glumica Sandra Bulok (55) je pre pet godina usvojila devojčicu Lejlu koja se sada prvi put zvanično sa njom pojavila pred kamerama.

Naime, holivudska glumica je bila jedna od gošći u emisiji uživo "Red Table Talk" posvećenoj temi Danu majki, a tom prilikom je svetu predstavila svoju 8-godišnju ćerku Lejlu kako bi se zajedno zahvalile medicinskoj sestri iz jedne lokalne bolnice i tom prilikom je oduševila sve svoje obožavatelje.

55-godišnja Sandra je u emotivnom obraćanju zahvalila medicinskoj sestri Ejpril zbog borbe protiv korona virusa, a onda je otkrila da je i njena ćerka Lejla, koju javnost do sada nije upoznala, ima takođe nešto da kaže u kameru.

- Ejpril, imam ovde nekoga ko želi nešto da kaže - rekla je glumica kada joj se malena Lejla pridružila ispred kamere.

- Hvala ti, Ejpril, za sve što si uradila, za svakoga. Ostanite na sigurnom - rekla je slatka devojčica.

Sandra Bulok ćerka Sandra sa Lejlom, Printskrin: Facebook/redtabletalk

Sandra ima dvoje dece, 10-godišnjeg sina Luisa koga je usvojila 2010. godine i ćerku Lejlu koju je usvojila 2015. godine, a oboje su rođeni u Luizijani. O usvojenju Lejle, Sandra je emotivno progovorila u intervjuu po prvi put.

- Kada pogledam Lejlu, nemam nimalo sumnje da se ona nalazi upravo tamo gde treba da bude. Mogu vam sa sigurnošću reći da su mi moja deca došla u vreme baš kada je trebalo. Moju porodicu povezuje raznolikost, ljubav i razumevanje. To je porodica - izjavila je glumica.

Sandra, koja je svojom ličnošću i simpatičnom glumom stekla nadimak ljubimice Amerike je osim u deci, sreću pronašla s fotografom Brajanom Randalom, koga je takođe dugo skrivala od očiju javnosti.

Sve to se dogodilo nakon burnog razvoda od Džesija Džejmsa, s kojim je bila u braku od 2005. do 2010. godine koji ju besramno varao i ponizio, a ona njega dizala u zvezde i obožavala.

Srećom, Sandra se oporavila od toga i ubrzo izgradila svoju porodicu kakvu je oduvek želela.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA