"Nema izgovora...": Brajan Adams se izvinio zbog svog skandaloznog statusa

- Izvinjavam se svima koji su se uvredili zbog jučerašnjeg posta - naveo je roker

  • 0
ZABRANJENA BILO KAKVA OBRADA SLIKE Bryan Adams, Brajan Adams koncert Brajan Adams Foto: A. Nalbantjan

Brajan Adams našao se u centru pažnje nakon svoje objave na Instagramu, koje su mnogi protumačili kao skandaloznu, uvredljivu, pa čak i kao rasističku.

- Večeras je trebalo da nastavim sa koncertima, ali zahvaljujući je*enim sebičnim gadovima s pijaca koji jedu šišmiše, ceo svet je na čekanju, da ne pominjem hiljade ljudi koji su patili i umrli od ovog virusa. Moja poruka njima je, osim "je*eno vam hvala", budite vegani. Svim ovim ljudima koji nisu na našim koncertima, poručujem da bih više voleo da sam s njima nego što mogu da pretpostave Bilo je sjajno družiti se u izolaciji sa mojom decom i familijom, ali nedostaje mi moja druga porodica, moj bend, moja ekpia i moji fanovi. Čuvajte se i nadam se da ćemo se uskoro ponovo družiti - napisao je slavni kanadski roker.

U međuvremenu, Adams se oglasio i izvinio svima onima koji su bili uvređeni njegovom objavom.

- Izvinjavam se svima koji su se uvredili zbog jučerašnjeg posta. Nema izgovora, samo sam hteo da napravim frku zbog užasne okrutnosti prema životinjama na tim mokrim pijacama kao izvoru virusa i promovišem veganstvo. Imam ljubav prema svim ljudima i moje misli su sa svima koji se bore sa ovom pandemijom širom sveta - napisao je muzičar.

Evo i njegove objave:

Video: Brajan Adams napravio spektakl u Štark Areni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA