≫ 

Met Dejmon stiže u Srbiju! Razlog - snimanje inspirisano korona virusom

- S obzirom na to da je veliki broj inostranih filmova sniman upravo u srpskoj prestonici, te da imaju iskustva u radu sa našim ljudima, ekipa koja radi na projektu "Zaraza 2" - tvrdi izvor

  • 0
Met Dejmon Met Dejmon, Foto: Profimedia

Jedan od najplaćenijig glumaca sveta, Met Dejmon (49), navodno bi uskoro trebalo da dođe u Srbiju, a povod je snimanje filma čija je tema zaraza opakim virusom.

Naime, kada je proglašena pandemija korona virusa, film "Zaraza" Stivena Spilberga, inače snimljen 2011. godine, doživeo je ekspanziju.

Tema filma je virus nastao u Kini i ubija ljude širom sveta.

Mnogi su rekli - scene iz filma identične su scenama kojima svedoče ljudi 2020. godine.

Kako se priča, pandemija korona virusa inspirisala je ekipu filma da snime nastavak, a dobar deo filma trebalo bi da bude snimljen na Balkanu.

- Nastavak filma 'Zaraza' najverovatnije će početi da se snima krajem 2020, tačnije u decembru. S obzirom na to da su posledice koje je koronavirus izazvao u prvih nekoliko meseci u Evropi veoma teške, producent i reditelj su rešili da se drugi deo filma ne snima u Americi, nego upravo u određenim delovima Evrope, najviše u Italiji, dok će se određene scene snimati i u Beogradu, ali i u Crnoj Gori - priča izvor za Alo.

S obzirom na to da je veliki broj inostranih filmova sniman upravo u srpskoj prestonici, te da imaju iskustva u radu sa našim ljudima, ekipa koja radi na projektu "Zaraza 2", što je radni naslov, bez razmišljanja je odlučila da se određene scene snimaju upravo u Beogradu. Na setu će se pojaviti ekipa iz prvog dela filma, a glavni akter će biti glumac Met Dejmon, čiji je lik bio imun na virus u prvom delu filma - zaključuje izvor.

Inače, pastorka slavnog glumca zarazila se korona virusom u Njujorku, što je glumac javno priznao.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA