Boginja popa napunila 74: Ćerka joj postala muškarac, a operacijama i aferama se ne zna broj

Pevačica Šer se u 75. godini ne odriče scene, golišavih kostima, niti plastičnih operacija

  • 1
Cher šer Šer; Foto: AFP / AFP / Profimedia

Američka pevačica, glumica i televizijska ličnost Šerilin Sarkisian, koja je poznata pod umetničkim imenom Šer, je rođena 1946. godine na današnji dan i proslavlja 74. rođendan.

Boginja popa, kako su ju prozvali mediji je u osmoj deceniji, ali mnogi tvrde da je zaustavila svoje starenje plastičnim operacijama. Otvoreno je priznala da je išla na zatezanje lica za razliku od mnogih njenih koleginica, koje to kriju.

- Da, imala sam zatezanje lica. Ko nije? - upitala je Šer.

Istakla je mnogo puta da je glupo rugati se ljudima koji idu na plastične operacije.

- To me usrećuje. I znate, ako želim da stavim svoje grudi na leđa, to je moje telo i moj odabir - odbrusila je pevačica.

Stručnjaci za plastičnu hirurgiju su potvrdili da je sređivala vrat, podizala očne kapke i da redovno ide na botoks.

Šer je zasmetalo kada je počela da se širi glasina da je izvadila nekoliko rebara da bi imala uži struk. Jedna od njenih obožavateljki je rekla da je otišla na tu operaciju da bi bila vitka poput pevačice, a onda je Šer oštro odgvorila:

Cher šer Šer; Foto: Ron Elkman / ddp USA / Profimedia

- Sređivala sam zube, operisala sam nos i grudi. Nisam do sada ni znala da postoji operacija vađenja rebara. Ali mislim da bih imala veliki ožiljak da sam to uradila, a na mojim nastupima vidite skoro celo moje telo i nema ga – demantovala je Šer tračeve.

Pevačica je 1998. doživela muzički uspon hitom "Believe", a nekoliko godina kasnije je otišla na turneju "Living Proof: The Farewell Tour" koja joj je donela dobit od 250 miliona dolara. Time je ušla na listu najprofitabilnijih turneja svih vremena.

Pevačica je na listi muzičara koji su prodali najviše primeraka svojih albuma, a osvojila je i brojne nagrade Emi, Gremi i Zlatni globus.

Svoju slavu je često koristila kako bi pomogla u borbi za prava LGBT zajednice pa je postala gej ikona. Uz to je podigla svest o AIDS-u i prikupljala sredstva za istraživanje te bolesti.

Osim uspešnom muzičkom karijerom, operacijama i nastupima u oskudnim kostimima, Šer je privlačila pažnju i privatnim životom. Bila je šest godina u braku s pokojnim muzičarem i producentom Sonijem Bonom i dobili su sina Čaza (51). Pre nego što su rekli sudbonosno da, osvojili su naklonost publike hitom "I Got You Babe".

Inače, pevačica je svojevremeno progovorila o promeni pola svoje ćerke Časiti u muški. Nakon operacije se predstavlja pod imenom Čaza Bono. On se odlučio na taj korak 2009. godine.

- Jako sam ga podržavala i godinama smo pričali o tome. Ali priznajem da je bilo teško u početku. Čudno je to nekako za jednu majku. Imala sam jedno dete i onda sam čekala da dobijem drugo - ispričala je.

Dodala je da se bojala kakav će njihov odnos biti nakon te velike promene, ali sve je ispalo odlično.

- On je tako srećan i sve je to neverovatno - rekla je Šer o svom sinu kog je dobila s pokojnim pevačem Sonijem nakon četiri pobačaja.

Cher šer Šer i Nikolas Kejdž; Foto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Pevačica se razvela od Bona 1975., a iste godine se udala za muzičara Grega Almana (69). Par je ubrzo dobio sina Elajdžu Blua (43). Njihov brak je potrajao četiri godine.

Šer je poznata i po vezama s mlađim muškarcima. Bila je sa 16 godina mlađim glumcem Tomom Kruzom. Takođe je imala romansu i sa Valom Kilmerom (60) između kojih je bilo 14 godina razlike. Bila je u vezi i s glumcem Erikom Stolcom (58), gitaristom Ričijem Samborom (60) i sa 18 godina mlađim pekarom Robom Kamiletijem.

Šer se ni u svojim 70-im ne odriče nastupa u oskudnim, blješatavim kostimima i pokazuje zadivljujuću figuru. Vrednost njene imovine se procenjuje na 360 miliona dolara, a ona ne želi tu da stane.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA