Kajli Džener zbog novog frajera "naterala" ljude da otvore klub - samo za njih!

Rijaliti zvezda se držala za ruke sa nepoznatim muškarcem, s kojim je izašla u klub u Los Anđelesu

  • 0
Kajli Džener Kajli Džener; Foto: Instagram/kyliejenner

Američka rijaliti zvezda i influenserka Kajli Džener (22) je uslikana u izlasku s misterioznim muškarcem sa kojim se držala za ruke, ali svi su gledali samo u jednu stvar.

Kajli Džener se nedavno našla usred skandala zbog prevare oko prijave poreza, pa se ispostavilo da nije najmlađa milijarderka na svetu iako joj je magazin Forbs dve godine za redom dodelio tu titulu.

Iako su kružile glasine da joj je zbog skandala narušen odnos s majkom Kris Džener i da je situacija u porodici Kardašijan-Džener napeta, izgleda da je 22-godišnja Kajli već sve zaboravila i odlučila da se opusti u noćnom izlasku i to u društvu misterioznog muškarca, koji nikada ranije nije viđen u njenom društvu. 

Par je snimljen ispred noćnog kluba “Bootsy Bellows” koji je do pre njihovog dolaska bio zatvoren, ali je samo zbog njih otvorio svoja vrata i oni su bili jedini gosti. 

Svaki Kajlin izlazak u javnost pleni pažnju njenih pratilaca. Ovaj put je obukla uske crne helanke i kratku kožnu jaknu, pa se njena bujna guza našla u prvom planu.

Kylie Jenner, Kajli Džener Foto: Profimedia/The Mega Agency

Nosila je crne štikle, dok je nepoznati muškarac takođe bio u crnom. Oboje su imali zadovoljan izgled lica i blagi osmeh, pa njeni fanovi slute da im je ovo bio prvi ljubavni sastanak.

Nakon što su se zabavili, rijaliti zvezda i misteriozni muškarac su zajedno napustili noćni klub i odvezli se automobilom u nepoznatom smeru.

Inače, Kajli sa reperom Trevisom Skotom (28) ima ćerkicu Stormi (2), ali par već osam meseci nije zajedno, od kako ju je reper prevario.

Podsetimo, Kajlino bogatstvo je do nedavno bilo procenjeno na više od milijardu dolara, ali se ispostavilo se da je vlasnica kozmetičkog carstva “Kylie Cosmetics” teška "samo" 900 miliona dolara, nakon što je platila porez državi.

Uprkos tome što joj je titula oduzeta svakako živi kao milijarderka, a to se vidi po njenom načinu života, koji često objavljuje na društvenim mrežama. Samo u prethodnoj godini je potrošila 150 miliona dolara, a njene slavne sestre su zabrinute zbog toga koliko novca troši.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA