Prošlo je 20 godina od serije ''Beverli Hils'', a on je isti: Svi se čude kako dobro izgleda

Američki glumac koji je tumačio ulogu Stiva Sandersa u kultnoj seriji "Beverli Hils 90210" se nimalo nije promenio iako uskoro ulazi u sedmu deceniju

  • 3
Ian Ziering Ijan Ziring; Foto: Instagram/ianziering

Američki glumac Ijan Ziring (56) se proslavio ulogom mladog i šarmantnog Stiva Sandersa u kultnoj seriji "Beverli Hils 90210" uz koju su odrastali tinejdžeri širom sveta, a 20 godina kasnije se skoro uopšte nije promenio.

Naime, serija se snimala od 1990. do 2000. godine, a dvadeset godina posle završetka ekipa iz serije se okupila kako bi snimila nove nastavke, ali za neke glumce kao da je vreme stalo.

56-godišnji Ijan na licu skoro da nema ni jednu boru, a nema problema ni s viškom kilograma, čemu se mnogi dive i pitaju se kako mu to uspeva. Plava prepoznatljiva kosa mu je i dalje tu, bez ijedne sede dlake, kao i zavodnički osmeh.

Rijaliti zvezda Mišel Karen je nedavno ugostila Ijana u svojoj emisiji, a jedna od tema bila je njegov mladolik izgled, pa ga je upitala:

- Ne mogu da verujem da imaš 56 godina, izgledas fantastično - udelila mu je kompliment.

- Hvala ti dušo. Kada si mlad možeš se pohvaliti da imaš kožu s kojom si se rodio, a kada si stariji imaš onakvu kožu kakvu zaslužuješ - izjavio je tada Ijan.

Njegovom izgledu sigurno doprinosi neki od kozmetičkih proizvoda njegove kompanije "MLM" koju deli s koleginicom iz serije "Beverly Hills 90210" Tori Speling i još nekoliko partnera, a koja proizvodi kozmetičke proizvode i kako kažu, najbolje kremice.

Ijan se pre godinu dana razveo od Erin Ludvig i to nakon devet godina braka, nakon što nisu uspeli da prebrode probleme i prepreke koji su ih snašli.

- Teškog srca vam govorim da se Erin i ja razvodimo. S našim prenatrpanim rasporedom koji ne može biti ispunjeniji poslom i tokom nekoliko poslednjih godina stvari više ne funkcionišu. Ona je jedna od najneverovatnijih žena koje sam upoznao i najbolja mama našoj deci - započeo je on.

- Saznao sam da se pišu senzacije oko situacije koja jednostavno nije senzacionalna. Svaki citat koji mi se pripisuje u potpunosti je lažan, a mi ćemo nastaviti da se slažemo, štitimo i odgajamo naše ćerke i bićemo primer roditelja koji uspešno sarađuju. Molimo da poštujete našu privatnost u ovom teškom trenutku dok se mi fokusiramo na ono što nam je važno, a to su naše devojke - napisao je Ijan na profilu na Instagramu.

U braku su bili od 2010. godine, a zajedno su dobili dve ćerk Miju Lorenu i Penu Mae Ziring. Pre Erin, Ijan je bio u braku s Niki Ziring od 1997. do 2002. godine, koja je nakon razvoda zadržala njegovo prezime. Niki je bila Plejbojeva zečica godine iste godine kada se razvela od Ijana.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nenad

    16. jun 2020 | 19:00

    Ostao covek normalan..nije mu slava udarila u glavu pa da raspali do drogama ko vecina glumaca iz serije

  • Tanja

    16. jun 2020 | 20:56

    Ali u “sedmu deceniju”, novinari nikada ne preteruju 🤪

  • Ceca

    17. jun 2020 | 23:34

    On je glumeo i u seriiji Merlouz Plejz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA