≫ 

Krisi Tajgen izvadila silikone, pa dobila tortu sa natpisom "Grudi, počivajte u miru"

Bivša manekenka se već godinama mučila sa opuštenim grudima, nakon rođenja dva deteta

  • 0
Krisi Tajgen, Torta Foto: Guliver/ Lars Niki/Getty Images for WSJ. Magazine Innovators Awards, Instagram

Supruga slavnog pevača Džona Ledženda (41) i bivša manekenka Krisi Tajgen (34) je nedavno odstranila silikone iz grudi, pa je na žurki oporavka dobila tortu u obliku ženskih atributa.

Naime, Krisi se nedavno na društvenim mrežama pohvalila da će napokon uraditi nešto o čemu mašta već godinama. Kada je imala oko 20 godina ugradila je silikone u grudi, a sada je odlučila da ih ukloni.

Svoj plan je realizovala pa se javila svima onima koji je prate i koji su bili zabrinuti da li je operacija dobro prošla. Ona je otkrila da sada treba samo da se odmara, da bi sve što brže zaraslo.

Planirala je ovaj zahvat i ranije, ali kada se odlučila na taj podvig, sprečila ju je pandemija korona virusa, koja je naglo počela da se širi svetom baš kada je zakazala operaciju, pa je ceo zahvat odložila za posle krize.

Na operaciju se odlučila zato što joj silikoni smetaju i ne može normalno da funkcioniše, a i rodila je dvoje dece, ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2) pa su joj se grudi dosta opustile.

- Dugo godina su bile sjajne i odradile su svoj posao, ali jednostavno sam shvatila da je vreme da ih skinem. Jedva čekam da konačno mogu da zakopčam haljinu svog konfekcijskog broja, da spavam okrenuta na stomaku s potpunim komforom. Nema više velikih grudi! Ali ne brinite, biće sve dobro. I dalje ću imati sise, ali će to biti prava "kesa sala", što grudi i jesu - istakla je bivša manekenka pre operacije.

Pratioci su joj poručili da je bilo krajnje vreme da nešto "uradi s njima", jer su joj se opustile i više nije seksi kao pre. Operacija je dobro prošla, a kada je stigla kući, dobila je i poklon. Našalila se na svoj račun i snimila tortu koja ju je dočekala..

- Počivajte u miru - pisalo je na torti koja je napravljena u obliku ženskih grudi.

S njome se našalila i njena ćerka Luna, koja joj je na papiriću napisala "Zabavi se skidajući grudi", napisala je mala devojčica.

Video: Krisi Tajgen: Moj suprug i ja maštamo o grupnom seksu

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA