≫ 

Dikaprio organizovao rođendansku žurku svojoj 22 godine mlađoj devojci na luksuznoj jahti

Holivudski zavodnik je organizovao žurku devojci Kamili Moron, sa kojom je dve i po godine u vezi

  • 1
Camila Morrone, Leonardo DiCaprio Leonardo i Kamila/Foto: Profimedia

Američki glumac Leonardo Dikaprio (45) je priredio rođendansko iznenađenje svojoj devojci, glumici i manekenki Kamili Moron (23) na svojoj jahti "Marina Del Rey" u Los Anđelesu u Kaliforniji.

Naime, Oskarovac je manekenki za 23. rođendan priredio slavlje na svojoj luksuznoj jahti, koja je duga 43 metra. Na jahti je bilo mnogo zvanica i oni su isplovili iz Los Anđelesa i otišli do Malibua.

Na zabavi su bile mnoge poznate ličnosti među kojima su glumci Nina Dobrev, Kevin Konoli, Lukas Has, kao i snouborder Šon Vajt, koji su se sve vreme zabavljali, ali i pili razne koktele, plivali i uživali u društvu jedni drugih.

Leo je uslikan sa zaštitnom maskom na licu, dok je Kamila nije nosila, a oboje su imali pletene šešire na glavi. I deo gostiju je nosio zaštitne maske, s obzirom da je ona obavezna prilikom izslaska iz kuće zbog pandemije korona virusa koja hara svetom.

Slavni glumac nikada ne otkriva previše o svojim vezama, a izuzetak nije ni veza sa Kamilom, o kojoj nikada u javnosti nije govorio.

Podsetimo, Leonardo i Kamila su u vezi od decembra 2017. godine, a tračevi o njihovoj ljubavi su potvrđeni na ovogodišnjoj dodeli Oskara, kada su se zajedno pojavili na crvenom tepihu.

Par se tom prilikom suzdržavao od iskazivanja nežnosti, a mnogi su isticali da se manekenki posrećilo jer je sedela između Dikaprija i čuvenog Breda Pita, koji je san skoro svih žena na svetu.

Dikaprio je pre Kamile bio u vezama s mnogim slavnim lepoticama koje su bile puno mlađe od njega, pa postoji mit da Leonardo sve svoje devojke ostavlja kada napune 25 godina.

Zabavljao se sa Ninom Agdal, Žizel Bundšen, Toni Garrn, Blejk Lajvli, Bar Rafaeli i mnogim drugim, uglavnom plavokosim lepoticama. Kamila je izuzetak jer ima braon kosu.

Poseban odnos već godinama ima sa koleginicom Kejt Vinslet (44), s kojom se proslavio u filmu "Titanik". Iako su fanovi želeli da u pravom životu među njima postoji nešto više od prijateljstva, Kejt i Leonardo tvrde da imaju odnos kao brat i sestra, a pre nekoliko godina slavni glumac ju je odveo pred oltar.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA