≫ 

Bela Hadid i Hejli Biber u bikiniju na jahti: Zbog ovakvih tela važe za najseksi žene na svetu

Najtraženije manekenke današnjice su na odmoru zajedno, u Italiji, gde su pokazale svoju fantastičnu figuru

  • 9
Bella Hadid, Hailey Baldwin Bieber Tanjug/AP, Guliver/Getty Images/Jon Kopaloff

Supruga pevača Džastina Bibera (26), Hejli Biber (23) i jedna od najlepših žena na svetu Bela Hadid (23) su uslikane na luksuznoj jahti u blizini Sardinije, gde su zajedno došle na odmor, nakon što su izašle iz karantina u kom su provele skoro tri meseca tokom pandemije korona virusa.

Naime, najtraženije manekenke današnjice su veoma bliske prijateljice, pa su privatnim avionom odletele za Italiju. Strani mediji prenose da su one poštovale propisane mere i da su tokom putovanja nosile zaštitne maske na licu.

One su uslikane u minijaturnim bikinijima gde su obe pokazale svoju savršenu liniju. Lepotice su bile u sličnim šarenim kupaćim kostimima i istakle su ravan stomak, podignute grudi i guze bez celulita.

Ono što se može primetiti jeste da Hejli više nije mršava, već da ima par kilograma više, u odnosu na njenu figuru pre izolacije, ali je i dalje podjednako zgodna.

Bela je izgledala bolje nego ikad, a istakla je zategnuto telo, bez grama viška. U minijaturnom bikiniju koji je više otkrivao nego pokrivao, Belini fanovi poručili da manekenka izgleda kao grčka boginja.

Paparaci su ih ulovili dok su se spremale za kupanje u moru, a manekenke su pazile na svoju kožu i ten, pa su se mazale žastitnim faktorom pre nego što su izašle na sunce.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA