Od ružne sestre do Pepeljuge i nekoliko košarkaša između: "Nebitna" danas u milionima puni 36 godina

Slavna rijaliti zvezda je objavila fotografije iz teretane dan pre nego što je proslavila svoj 36. rođendan

  • 2
Kloi Kardašijan Kloi Kardašijan; Foto: Instagram/khloekardashian

Rijaliti zvezda i influenserka Kloi Kardašijan (36) je rođena 27. juna 1984. godine i danas proslavlja svoj 36. rođendan.

Kloi je dan pre svog rođendana objavila seksi fotografije u žutom leopard sportskom kompletu iz svoje kućne teretane na Beverli Hilsu, na kojima je pokazala da dve godine nakon rođenja ćerkice Drim (2) ima savršen stomak.

Naime, Kardašijanka je šetala po teretani nakon treninga i napravila video snimak u kom se vidi da ima zategnuto i isklesano telo, iako su je godinama optuživali da je najdeblja i najružnija članica Kardašijan-Džener klana.

Zvezda rijaliti emisije "Keeping Up With The Kardashians" je otkrila da je smršala 27 kilograma za dve godine i da se oseća sjajno u svojoj koži.

Ona je istakla guzu, trbušnjake i podignute grudi, ali i svoju dugu kosu koju je nedavno ponovo ofarbala u braon, iako je godinama bila plavuša.

Nakon treninga Kloi je objavila snimak ćerke Tru (2) koja se igra ispred roze balona u obliku srca, koje je dobila kao iznenađenje za rođendan, pa je napisala:

- Ljubav pre rođendana –napisala je Kloi u opisu video snimka.

Podsetimo,Kloi se proslavila 2007. godine kada je njena porodica počela da snima rijaliti emisiju "Keeping Up With Kardashians" koja se prikazuje na E! kanalu. Nakon što je njena sestra Kim, koja je godinama bila najbolja drugarica bogate naslednice Paris Hilton (39), snimila porno film koji je obišao svet, cela porodica je poslala slavna.

Kloi je u prošlosti uvek bila okarakterisana kao debela sestra i "džin" s obzirom da je skoro 20 centimetara viša od svojih sestara, a takođe se razlikuje od ostalh sestara po boji kose i očiju.

Podsetimo, slavna sestra je imala dve ozbiljne javne veze u svom životu, a jedna od njih je krunisana brakom. Njena prva velika ljubav je bio profesionalni košarkaš i NBA zvezda Lamar Odom (40), s kojim je bila u braku od 2009. do 2016. godine, dok je sa košarkašem Tristanom Tompsonom (29) dobila ćerku Tru.

Lamar je svoju bivšu suprugu Kloi zaprosio već nakon mesec dana veze. Upoznao ju je u avgustu 2009. godine, a u septembru je i zaprosio.

- Stvarno su jako, jako srećni. Bukvalno se ne odvajaju jedno od drugog. Kloi misli da je on sjajan, neprestano je zasmejava - izjavila je svojevremeno Kim Kardašijan.

Kloi Kardašijan, Lamar Odom Kloi kardašijan i Lamar Odom; Foto: Instagram/khloekardashian, Profimedia

Svoju sreću su ozakonili 27. septembra 2009. godine, a venčanje je bilo prikazano u rijaliti šou porodice Kardašijan. I njihov bračni život nastavio je da se prikazuje u narednim epizodama šoua, ali njihovoj sreći je došao kraj 2013. godine kada je Lamar uhvaćen u preljubi i kada je otkrivena njegova zavisnost o teškim drogama. Godinu dana kasnije Kloi je predala papire za razvod.

Lamar je nakon toga hitno prevezen u bolnicu nakon što je pronađen u nesvesti u jednoj hotelskoj sobi u Nevadi, što ga je skoro koštalo života. Kloi je tada bila uz njega, i to nekoliko meseci, čak je bila odložila proces razvoda braka i donosila je sve odluke vezane za njegovo zdravlje.

Lamar je se svojim lošim navikama vratio već početkom 2016. godine, a Kloi je to bilo dovoljno da ponovno preda papire za razvod, koji je finalizovan u decembru iste godine.

Kardašijanka na žalost nije imala sreće ni sa drugim partnerom. Njen partner Tristan je prevario sa Džordin Vuds - najboljom drugaricom Kloine sestre Kajli Džener (22).

Tristan Thompson,  Khloe Kardashian Tristan Tompson i Kloi Kardašijan; Foto: Profimedia

Tristan je poljubio Džordin na žurki u njegovoj kući, dok su ostali članovi pordice bili prisutni, ali nisu to videli već je Džordin sama priznala Kloinoj mlađoj sestri Kajli. Takođe, sigurnosne kamere u jednom klubu u Los Anđelesu su ga uslikale dok se ljubio sa dve nepoznate devojke, u vreme dok je Kloi bila u devetom mesecu trudnoće.

Rijaliti zvezda ga je ostavila, ali i dalje smatra da je dobar čovek, iako je napravio brojne greške, pa sada imaju zajedničko starateljstvo nad zajedničkom ćerkicom. Lepotica je trenutno sama i uživa u danima sa svojom ćerkom sa kojom je beskrajno srećna.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA