Bondova lepotica uhvaćena na plaži bez dečka Bena Afleka, a kasnije prošetala sa njegovom decom

Španska glumica je uslikana dok je šetala sa slavnim Benom Aflekom i njegovom decom koju ima sa glumicom Dženifer Garner

  • 0
Nije vreme za umiranje Ana De Armas; Foto: Promo

Kubansko-španska glumica Ana de Armas (32) je prvo uslikana sama na plaži, a zatim je uslikana dok je šetala sa holivudskim glumcem Benom Aflekom (47) i njegovom decom, koju ima sa glumicom Dženifer Garner (48) i od koje se razveo 2018. godine.

Naime, zanosna Kubanka je uslikana u pink bikiniju u kom je istakla bujne grudi, a preko kupaćeg kostima je obukla belu košulju. Ona je pokazala zetegnute noge bez grama celulita i preplanuo ten, a posle plaže je prošetala sa svojim voljenim dečkom, od koga se ne razdvaja.

Glumica retko izlazi bez svog patnera Bena Afleka, a sve češće provode vreme sa njegovom decom.

Ben ima dve ćerke Vajolet (14) i Serafinu (11), kao i sina Semjuela (8) iz braka sa glumicom Dženifer Garner. Na početku njihove veze Benova bivša supruga nije dozvoljavala deci da provode vreme sa Anom, ali kasnije su se svi upoznali i sada provode dosta vremena zajedno.

Izvori tvrde da je Dženifer srećna što je Ben konačno našao novu ljubav i drago joj je ako će ga to odvuči od alkohola, s obzirom da je već nekoliko puta išao na rehabilitaciju.

Anin prijatelj je zatim otkrio kako se glumica slaže sa Benovom decom i kako se ponaša prema njima:

- Ana voli decu i nije mogla da dočeka da ih upozna i provodi vreme s njima. Zna koliko znače Benu i bila je uzbuđena što će se svi zajedno družiti - rekao je Anin prijatelj.

-Prijatno im je zajedno i ona je divna prema njima. Sve se lepo složilo -  istakao je prijatelj.

Tom prilikom, par je prošetao u opuštenom izdanju. Ben je nosio sivu majicu i duks na raskopčavanje koje je upario sa crnim pantalonama, dok je Ana nosila crnu majicu, farmerke i crne starke.

Prošetali su sa Benovim sinom Semjuelom koji je nosio sivu trenerku i crnu majicu, a Ben i Semjuel su nosili zaštitne maske na licu, s obzirom da pandemija Covida-19 ne popušta.

47- godišnji holivudski veteran izgleda mnogo svežije od kako se zabavlja sa Anom, a dok su šetali svi prolaznici su se okretali za njima i slikali ih.

(I.T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA