Bivša žena Eltona Džona pokušala da se ubije na medenom mesecu: Pevač je izludeo jednom rečenicom

Prošlo je 32 godine od kako su se pevač i Renate razveli, nakon čega je Elton priznao da je homoseksualac i oženio se sa muškarcem

  • 0
Elton John, Renate Blauel, Elton Džon Renate i Elton, Foto: Profimedia/AFP

Renate Blauel, bivša žena Eltona Džona (77), iznela je mračne tajne iz njihovog braka koji je trajao pune četiri godine.

Naime, ona tvrdi da je već četvrtog dana njihovog braka pokušala da oduzme sebi život, upravo zbog Eltona.

Gospođa Blauel je rekla da je uzela veliku dozu valijuma nakon što joj je pevač rekao da njihov brak ne funkcioniše kako valja i da želi da ode, i to tek tri dana nakon što su stigli u Sen Trope, gde je trebalo da uživaju u svom medenom mesecu.

Međutim, tek 1988. godine odlučili su da stave tačku na svoj brak.

Pre samo godinu dana, Renate je nakon što je pročitala Eltonovu autobiografiju odlučila da ga tuži zbog kršenja sporazuma o njihovom razvodu.

Ona zamera svom bivšem suprugu, jer je u svojoj autobiografiji izneo detalje vezane za nju, te napisao kako je ona imala problema sa depresijom.

U dokumentima koji su ranije predani sudu, Blauel je rekla da su Eltonova autobiografija i film "Rocketman" ponovno pokrenuli interes medija za njom i njihovim brakom te da su je novinari pokušali pronaći u selu u kojem živi što joj je ponovno stvorilo velik stres.

Video: Luka Šulić o 2Chellos-u, Eltonu Džonu i Šabanu: Do uspeha se ne dolazi preko noći

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA