Krisi Tajgen pokazala trudnički stomak: Muža ni na vidiku, a pored nje je ovaj muškarac

U prvom trenutku svi su pomislili da pozira sa svojim mužem

  • 0
Chrissy Teigen, John Legend, Krisi Tajgen, Džon Ledžend Krisi Tajgen i Džon Ledžend; Foto: Tanjug/AP

Bivša američka manekenka Krisi Tajgen (34) čeka treće dete sa svojim suprugom Džonom Ledžendom (41), a sada je po prvi put pokazala svoj trudnički stomak.

Naime, bivša manekenka je objavila fotografiju sa dizjanerom enterijera Džejkom Arnoldom, a tom prilikom je pozirala u plavim pantalonama, dok je majicu podigla gore, pa joj se jasno video mali trudnički stomak.

Ona je tom prilikom pozirala držeći se za grudi i izgledala je prelepo sa puštenom dugom kosom niz leđa, dok je njen prijatelj pozirao u košulji i bež pantalonama.

- Volim našu bebu – napisala je Krisi u opisu fotografije.

"Gde je Džon?", "Prelepa si, sijaš", "Trudnica najlepša", "Zbunila si me, mislila sam da je ovo Džon haha", bili su samo neki od komentara njenih pratilaca.

Podsetimo, srećni par je nagovestio njenu trudnoću u novom Džonovom muzičkom spotu za pesmu "Wild" koji je nedavno objavio na svim muzičkim platformama.

U romantičnom videu, Krisi i Džon grle jedno drugo i ističu svoju ljubav, a zatim pevač hvata Krisi za stomak, koji je još uvek mali, što znači da je Krisi trudna tek nekoliko meseci.

Slavni par se venčao 2013. godine i već imaju ćerku Lunu (4) i sina Majlsa (2). Svoju ljubav slavili su u mnogim njegovim pesmama, a novi muzički spot za pesmu "Wild" pogledajte ispod teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA