≫ 

Ronaldova Georgina izbacila nauljene grudi, ali svi joj gledaju u nerealno stopalo

- Pogledaj to stopalo - pisali su seksi Georgini

  • 5
Georgina Rodrigez Foto: Instagram.com/georginagio

Verenica Kristijana Ronalda Georgina Rodrigez (26) pohvalila se seksi fotografijom sa snimanja, ali se najviše komentariše njeno ogromno stopalo.

Gorgina je pozirala u minijaturnom bikiniju na stolici, dok je šminker nanosio poslednje detalje na njeno lice. Ronaldova cica je blistala, od preplanulog tena, negovane kože, lepog lica, izvajane figure... Ali, najveću pažnju privukao je neki drugi detalj.

Njeno levo stopalo bilo je istureno napred, delovalo je ogromno i nimalo srazmerno njenom telu. Kako izgleda, manekenka se zaigrala u fotošopu, pa je izdužila nogu, a neoprezno i svoje stopalo.

"Pogledaj to stopalo. Previše fotošopa", "Sledeći put manje uređivanja fotografija", primetili su Georginini pratioci, ali bilo je i onih koji od njenog seksi izgleda nisu primetili nešto negbično.

"Niko ne može ostati imun na ovakvu sliku. Zgodna si, goriš", pisali su i njeno izdanje uporedili sa izgledom rijaliti zvezde Kim Kardašijan. Manekenka za 18 sati,se na fotografiji ima više od 2,1 miliona lajkova.

Podsetimo, Ronaldo i Georgina imaju ćerku Alanu koju je ona rodila 2017. godine, dok Portugalac ima i desetogodišnjeg sina Kristijana Ronalda Juniora i blizance Matea i Evu, koje je dobio od surogat majke u Americi, čiji identitet nikada nije otkriven.

Video: Snimak Georginine guze iz dosad neviđenog ugla: Evo kako izgleda pod vodom dok roni

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA