≫ 

Tom Henks šokirao publiku tužnom porodičnom pričom

Deda slavnog holivudskog glumca je ubijen pred njegovim ocem kada je bio mali, a glumac je o tome prvi put pričao u medijima

  • 1
Tom Henks, Tom Hanks

Tom Henks; Foto: Tanjug/AP

Omiljeni holivudski glumac Tom Henks (64) je šokirao sve gledaoce tužnom porodičnom pričom o kojoj je prvi put progovorio u javnosti.

Naime, Tom je otkrio da je njegov otac svedočio ubistvu svog oca, odnosno Tomovog dede, kada je bio mali.

Svi su mislili da sve znaju o omiljenom holivudskom glumcu, ali on je još jednom dokazao da određene privatne stvari čuva za sebe i svoju porodicu.

Posle mnogo godina, Tom se otvorio u intervjuu s Grejemom Bensindžerom i ispričao da je njegov otac Amos Meford Henks prisustvovao ubistvu svog oca.

- Moj tata je imao devet ili 10 godina kada je unajmljeni radnik ubio njegovog oca u štali na njegovoj farmi u kalifornijskom gradu Vilovsu. Bio je jedno od četvoro dece i jedini se zatekao tamo. Slomilo ga je to iskustvo. Morao je tri puta da svedoči kao dete. S advokatima, sudijom... Bila je to sporna borba, muškarac je oslobođen jer se radilo o tuči. Ali otac mog tate je ubijen i on je tome svedočio - rekao je Tom.

Dodao je kako je to uništilo njegovog oca i otelo mu bezbrižni život, a izgubio je i osećaj da postoji pravda u svetu.

- Nije bilo ispravno što je to video. Bila je to nepravda koja je sela na njegova mlada ramena - istakao je glumac. Objasnio je i da je njegov otac postao crna ovca u porodici jer je svedočio tom stravičnom događaju.

- Nije osećao nikakvu pravu radost dok se nije oženio mojom pomajkom. Hteo je da bude pisac, ali život mu nije udelio karte kako bi jurio te snove - zaključio je Tom u iskrenom intervjuu koji je šokirao javnost.

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki Veliki

    2. oktobar 2020 | 01:21

    Radnik je oslobodjen. To znaci da ni njegov deda nije bio cvecka. Ko zna sta je radio i kako je maltretirao zaposlenog na farmi. Nije cvecka ni Tom Henks. I on je bio umesan u lanac trgovine belim robljem preko Epstajna i deo lanca maloletnicke prostitucije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA