≫ 

Konačno liči na žensko: Keli Ozborn smršala 38 kilograma i svi su u šoku kako izgleda

Rijaliti zvezda smršala 38 kilograma i šokirala svojom pojavom

  • 0
Kelly Osbourne Keli Ozborn; Foto: Guliver/Getty Images/Ben Stansall

Britanska glumica i rijaliti zvezda Keli Ozborn (35) je drastično promenila svoj izgled i fanovi porodice Ozborn kažu da "konačno liči na žensko".

Naime, Keli je ćerka Ozija Ozborna (71), glavnog vokala hevi metal benda "Black Sabbath", koji je oformljen 1968. godine i koji je popularnost stekao sedamdesetih godina 20. veka.

Rijaliti zvezda Keli se drastično prolepšala u odnosu na predhodne godine i promenila imidž u kom smo navikli da je viđamo, pa sada mami uzdahe mnogih muškaraca.

Ona je smršala 38 kilograma i pojavila se u uskim crnim farmerkama, sakou u istoj boji, koji joj je isticao savršeno uzak struk i fantastičan dekolte, a obula je crne visoke štikle sa crvenim detaljima.

Na licu je imala crnu zaštitnu masku, naočare za vid, kao i vintidž alke na ušima. Kosu u ljubičastoj boji je podigla u rep, a svi prisutni su samo gledali u njene bujne grudi i nisu mogli da veruju da je to ista devojka.

Keli se bukvalno "prepolovila", pa sada ima vretenaste zategnute noge, mršave ruke, a ženama je najviše fascinantno kako je suzila struk i nije poznato da li nosi steznik. 

"Konačno liči na žensko", "Prelepa je", "Vau kakav struk", "Dobre si*e" su bili samo neki od komentara njenih obožavatelja na društvenim mrežama.

Video: Ana Nikolić u vrtoglavim štiklama i ultra kratkom seksi kombinezonu, mršavija nego ikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA