≫ 

Džoni Dep ostao bez uloge, ali ne i bez para - dobiće honorar od mininum 8,5 miliona evra

Nakon što je presuđeno da je holivudska zvezda "nasilnik u porodici" ostao je bez uloge

  • 4
Johnny Depp, Džoni Dep Foto: Tanjug/AP

Glumac Džoni Dep (57) neće igrati u preostalim filmovima iz franšize "Fantastične zveri" , ali će ipak navodno dobiti ceo honorar, najmanje 8,4 miliona evra.

Naime, Dep je izgubio sudski spor protiv bivše žene Amber Herd (34) i britanskog tabloida "The Sun", a presuđeno je da je holivudska zvezda "nasilnik u porodici" zbog čega je ostao bez uloge.

Glumac je ranije na Instagramu objasnio da ga je studio Vorner Bros zamolio da odustane od uloge negativca Gelerta Grindevalda u spin-ofu franšize "Hari Poter", a iako neće igrati u trećem nastavku filma dobiće ceo honorar, navodi The Hollywood Reporter.

Dep je snimio samo jednu cenu u filmu, a zbog takovanog "pay or play ugovora", koji ima kao mnoge zvezde sa A liste, dobija ceo honorar čak i u slučaju da film ne bude snimljen ili ga zamijene nekim drugim glumcem.

Navodi se da Dep tehnički gledano nije dobio otkaz nego je Warner Bros zatražio da sam odustane od uloge. Iako je ostao bez angažmana, kako izgelda, holivudski glumac neće ostati i bez para.

Još nije zvanično potvrđeno ko će zameniti glumca u trećem nastavku franšize, a strani mediji pišu da je danski glumac Mads Mikelsen trenutno je u ranim pregovorima da zameni Depa.

Video: Suočavanje o kome bruji ceo svet: Džoni Dep i njegova bivša oči u oči nakon dramatičnog razlaza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • beast

    12. novembar 2020 | 00:32

    Ovaj covek nije zasluzio hajku.

  • Bilja

    13. novembar 2020 | 02:16

    To je dobro samo niko neće teti da gleda taj film bez depa pirati nisu isti 50 posto manje ne viti ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA