Majkl Daglas proslavio 20 godina braka sa 25 godina mlađom lepoticom! Evo šta je tajna njihove sreće

Svi su sumnjali u njihovu ljubav, ali su ipak dokazali da je prava i za sva vremena

  • 3
Ketrin Zeta Džons, Majkl Daglas, Michael Douglas Catherine Zeta-Jones Ketrin Zita Džons i Majkl Daglas; Foto: Tanjug/AP

Američki glumac i producent Majkl Daglas (76) i njegova supruga Ketrin Zita Džons (51) su nedavno proslavili 20. godišnjicu braka, iako su mnogi mislili da će se brzo rastati zbog velike razlike u godinama.

Naime, lepotica Ketrin koja je poreklom iz Velsa i 25 godina stariji holivudski šmeker su već dve decenije u braku, iako su mnogi sumnjali u njihov odnos.

Godine 2000. u hotelu "Plaza" u Njujorku održano je venčanje godine, a 18. novembar je zauvek ostao njihov srećan dan kada su se zakleli jedno drugom na večnu ljubav.

Venčanje kome su prisustvovali Dženifer Aniston i Bred Pit koštalo je 1,5 miliona dolara, dok je mlada tom prilikom nosila venčanicu od 250.000 dolara. 

U braku su dobili sina Dilana i ćerku Keris, a iako je tokom vremena bilo mnogo uspona i padova, njih dvoje su ostali zajedno, srećni i zaljubljeni.

Slavna glumica se sada oglasila na društvenim mrežama i rekla:

- Pre tačno 20 godina, Majkl i ja smo se venčali!! Kakva je to bila neverovatna i magična noć. I sada, 7304.85 dana i noći kasnije, volim te kao što sam te volela i tada. Hvala ti na ljubavi i smehu - napisala je Ketrin.

Jednom prilikom glumica je otkrila kako je upoznala svog muža.

- Upoznala sam Majkla na "Deauville Film Festivalu" 1998. godine. Rečeno mi je da želi da me upozna. Bila sam malo nervozna jer nisam znala šta tačno želi od mene - prisetila se Ketrin Zita Džons u CNN-ovu intervjuu s Larijem Kingom.

Čim ju je upoznao Majkl joj je rekao da će biti otac njene dece, dok je Ketrin odgovorila da je čula za njegovo bahato ponašanje. Kada joj se izvinio i poslao cveće njihova ljubavna priča, koja i dan danas traje, je počela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA