18 meseci zatvora za glumca koji je pijan i drogiran pretio porodici mačetom od 45 centimetara

Žena koja živi u toj kući ga je izgurala metlom napolje pre nego što je uspeo da ih fizički napadne

  • 0
Craig Fitzpatrick Kreg Ficpatrik; Printsrkin: Youtube/arahmgellarfan4ever

Engleski glumac Kreg Ficpatrik (33), koji se proslavio u seriji "Waterloo Road"  je osuđen na 18 meseci zatvora jer je pretio jednoj porodici mačetom.

Naime, 34-godišnji glumac koji je tumačio ulogu Levisa Sedona u BBC-ovoj drami je otišao u zatvor nakon svađe sa porodicom i napada hladnim oružjem, dok je bio u veoma pijanom stanju i pod dejstvom droge.

Kreg je 27. avgusta ove godine udarao hladnim oružjem po ulaznim vratima kuće, a zatim je izvadio oštricu od 45 centimetara kojom je pretio prisutnima, potom je i razbio prozore mačetom.

Na sudu se saznalo da je Ficpatrik ušao na imanje želeći da razgovara sa čovekom koji tamo živi i da je sve vreme mahao mačetom.

Žena koja živi u toj kući ga je izgurala metlom napolje pre nego što je uspeo da ih fizički napadne.

On je zatim razbio prozore kuće i ušao, a svi su bili prestravljeni.

Ficpatrik je zatim otišao u policijsku stanicu kako bi se sam predao i rekao je su mu članovi te porodice pretili, napadali ga i vređali, pre nego što mu je "pala roletna na oči" i pre nego što ih je napao.

- Svesan sam da ste glumac, rečeno je da niste uspeli da ostvarite svoj potencijal zbog raznih faktora, a naročito zbog zloupotrebe alkohola i drugih opojnih supstanci, kao i zbog sklonosti agresiji - rekao je sudija glumcu pre nego što ga je na 18 meseci poslao u zatvor.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA