≫ 

Kardi Bi pokazala šta je radila mužu za rođendan: Ne zna se šta je skandaloznije - tverk ili nokti

Slavna reperka je u veoma seksi izdanju dočekala rođendan svog supruga, kome je nedavno dala drugu šansu

  • 2
Cardi B, Offset Kardi Bi; Foto: Profimedia/Avalon Editorial

Američki reper Ofset (29) je 14. decembra proslavio 29 rođendan, a njegova žena Kardi Bi (28) je tom prilikom podelila šta su sve radili tokom slavlja kod kuće.

Naime, Kardi i Ofset su odustali od razvoda prošlog meseca, a izgleda da među njima "lete varnice" više nego ikada pre.

Oni nisu mogli da sakriju hemiju među njima na novim video snimcima, pa je reper sve vreme ljubio Kardi po vratu i grudima, dok je ona sve snimala telefonom u ogledalu.

Stvari su postajale sve vrelije, pa je Ofset u jednom trenutku uhvatio reperku za grudi, a zatim mu je ona izvela ples u krilima.

Ona je bila u veoma seksi izdanju i vidi se da se doterala za proslavu suprugovog rođendana, a imala je i seksi "smokey eye" na očima. Nosila je crni korset i istakla bujni dekolte u prvi plan, kosu je ofarbala u plavo i podigla u punđu, dok je uradila crvene špicaste nokte koji su dugi oko 5 centimetara, a fanovi se pitaju kako uopšte funkcioniše sa njima.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Cardi B (@iamcardib)

- Srećan rođendan mužiću. Želim ti mnogo više pozitivnosti, mudrosti zdravlja i da nastaviš da imaš dobro srce. Hvala ti što si mi pomagao u poslednjih nekoliko meseci da sredim svoje poslove. Volim te. Ludujmo večeras - napisala je Kardi u opisu objave.

Ona mu je zatim sela na grudi i tverkovala iznad glave, pa napisala:

- Mom dragom je rođendan - piše kod video snimka u kom Kardi žestoko tverkuje kod Ofsetove glave, a fanovi su oduševljeni njenim veštinama.

Podsetimo, Kardi je nekada radila kao go-go igračica po klubovima i često organizuje razuzdane rođendanske žurke kojima prisustvuju striptizete, no ovog puta je napravila mirniju zabavu kod kuće, što se dopalo i njoj i njenoj jačoj polovini.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA