≫ 

Zvezda 90-ih uslikana u skroz čudnoj kombinaciji, svi komentarišu da je u licu kao "voštana figura"

Gven Stefani u 52. godini oduševila sve svojim izgledom, ali ne i stajlingom

  • 1
Gven Stefani Gven Stefani; Foto: Profimedia/Pacific coast news

Američka pevačica i muzička producentkinja Gven Stefani (51) je uslikana na putu do muzičkog studija u Santa Moniki, a tom prilikom je iznela veoma čudnu odevnu kombinaciju.

Naime, pevačica koja se proslavila pre više od 20 godina, a koja se muzikom bavi od 1986. godine se nije puno promenila tokom godina i u 52. godini izgleda fantastično.

Gven je 3. oktobra napunila 51 godinu, a njeno lice je i dalje bez bora, pa je fanovi kritikuju i kažu da se podvrgla plastičnim operacijama zahvaljujući kojima izgleda kao lutka, dok drugi kažu da su u pitanju samo fileri.

Gven je ovom prilikom nosila dve jakne, jednu preko druge, maslinastozelenu vojničku i crnu sa resama, dok je na nogama nosila karirane pantalone do ispod kolen, a obula je crne “Louboutin” štikle.

Ispod pantalonica je nosila bele čarape sa otvorenim prstima, dok je kosu ofarbala u svetloplavu i crnu boju, pa je vezala u visoki rep, a fanovi su podeljeni oko mišljenja da li im se dopada ova kombinacija.

"Šta je ovo? Navukla je na sebe sve što ima kod kuće", "To je ono kad se neko trudi da bude rok zvezda", "Žena je prelepa, a i lepo je stilizovana", "Volim kad neko ima drugačiji ukus za oblačenje", "Ona i treba da se razlikuje od drugih, a jasno je da je to uradila kako bi privukla pažnju paparaca".

Gven se ponovo vraća u muzički studio, a inspiracija joj je navodno njen verenik Blejk Šeldon, s kojim se verila 27. oktobra ove godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Joka

    17. decembar 2020 | 16:51

    I ova polako puca po savovima,mada,I dalje je gotivna.Svidja mi se sto voli da se cool oblaci I sminka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA