≫ 

Džej Lo se bez problema obukla kao Madona, iako je njen verenik bio u vezi sa kraljicom popa

- Nije bilo čudno uopšte - rekla je Dženifer Lopez nakon što se za Noć veštica maskirala u Madonu

  • 2
Dznifer Lopez Dženifer Lopez i Aleks Rodrigez; Foto: Profimedia

Latino diva Dženifer Lopez (51) je nedavno u jednom intervju otkrila kako se osećala kada se za Noć veštica obukla kao Madona (62), koja je bivša devojka njenog verenika Aleksa Rodrigeza (45).

Naime, pevačica kaže da joj uopšte nije bilo čudno što se za Noć veštica obukla kao Madona iz spota "Like A Virgin", iako se nekada šuškalo da je kraljica popa prevarila svog tadašnjeg supruga upravo sa bivšim bejzbol igračem, koji se od 2017. godine zabavlja sa Džej Lo.

Zvezda filma "Prevarantkinje sa Vol strita" se našalila po pitanju svog kostima za Noć veštica u jednom intervjuu i otkrila sve detalje ovogodišnjeg praznika.

51-godišnja pevačica je krajem oktobra organizovala manju proslavu sa nekoliko prijatelja i u društvu svog verenika, pa je objavila veliki broj fotografija iz svog doma koje su nastale te večeri.

- To je bio moj kostim za Noć veštica. Planirali smo veliku žurku i kada je došao taj dan nismo mogli to da uradimo. Tako da nam je došlo troje prijatelja, a deca su se krila u svojim sobama i pitala šta to radimo - započela je Dženifer.

- Obukla sam se kao Madona, a Aleks se obukao kao Brus Springstin - dodala je pevačica.

- Zar to nije bilo čudno, s obzirom da su se Madona i Aleks zabavljali čitave dve sekunde? - upitao je šaljivo voditelj.

Ne, to je bilo tako davno, uopšte nije bilo čudno - otkrila je slavna pevačica.

Podsetimo, Aleks Rodrigez je 2008. godine uslikan sa Madonom, kratko nakon razvoda od svoje bivše žene Sindije Skurtis. Madona, koja je u tom trenutku bila udata za reditelja Gaja Ričija je tada demantovala tračeve o tromansi uz reči:

- Nisam romantično niti na bilo koji drugi način povezana sa Aleksom Rodrigezom - demantovala je Madona naslove u novinama pre 12 godina.

Video: Seksi Džej Lo prvo sedela u krilu vereniku, a onda zavrckala sa bivšom velikom ljubavi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Max

    23. decembar 2020 | 10:22

    Ova da ne djuska, bila bi kao mini tenk,sa svojih 150cm visine i samo sminku da ne skida.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA