≫ 

"Koliko si lepa...": Manekenka pokazala zbog čega je dobila titulu dame sa najdužim nogama

Brazilska manekenka je pokazala čime raspolaže i zapalila internet

  • 5
Izabel Goulart Izabel Gular; Foto: Instagram/izabelgoulart

Brazilska manekenka i bivši Viktorijin anđeo Izabel Gular (35) je objavila novu fotografiju na društvenoj mreži Instagram na kojoj je pokazala svoje zanosno telo.

Naime, Izabel je na drštvenoj mreži Instagram, na kojoj ima 4,6 miliona pratilaca objavila sjajnu fotografiju u bikiniju na kojoj je otkrila da se trenutno nalazi na Bahamima na odmoru, a tom prilikom je istakla svoje duge noge, zategnut stomak i savršenu figuru.

Manekenka je izgledala veoma zategnuto u šarenom minijaturnom bikiniju koji je malo toga ostavio mašti.

"Ženo, stvarno nije realno da tako dobro izgledaš", "Bomba", "Imaš najbolje telo na svetu", "Koliko si lepa...", "Najduže noge ikada", bili su neki od komentara.

Brazilska lepotica je postala poznata kada je šetala na reviji "Victoria's secret" 2005. i kada su je okarakterisali kao naslednicu njene koleginice Žizel Bundšen (39), iako svi kažu da u licu najviše podseća na manekenku Alesandr Ambrosio, takođe iz Brazila.

Devojka s brojnih nslovnica, među kojima je i ona sa "Sports Illustrated Swimsuit" je imala dugu puštenu kosu i tamne naočare za sunce na licu.

Na žalost obožavatelja, naročito onog muškog dela, Izabel je verena za nemačkog golmana Kevina Trapa (29) koji je od nje mlađi šest godina i trenutno igra za "Eintracht Frankfurt", a za praznike su bili odvojeni.

Kevin je Božić i Novu godinu dočekao sa svojom porodicom u Nemačkoj, dok je Izabel katolički Božić provela sa porodicom u Brazilu, a zatim je otputovala na Bahame, kako bi dočekala 2021. godinu.

Izabel je već nekoliko puta putovala bez Kevina, a odvojenost im teško pada s obzirom na aktivan seksualni život, kako ga je Izabel sama opisala.

- Kevin i ja često vodimo ljubav, četiri ili pet puta dnevno -  izjavila je jednom prilikom manekenka.

Kada upoznaš osobu koja ti promeni život u svakom smislu onda si siguran da je to prava osoba – rekla je Izabel kada su se verili pre 2018. godine na odmoru u Grčkoj.

Video: Brazilska boginja je san svakog muškarca: Žonglira i skida se u isto vreme

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA