Pola tela mu je prekriveno tetovažama, a mnoge tinejdžerke kažu da je Biber daleko lepši bez njih

Kanadski pevač uslikan na odmoru na Havajima nakon ronjenja

  • 3
Justin Bieber, Džastin Biber Džastin Biber; Foto: Tanjug/AP

Kanadski pevač Džastin Biber (26) je uslikan bez majice na plaži na Havajima, a tom prilikom je otkrio da mu je bukvalno ceo torzo prekriven tetovažama.

Naime, slavni muzičar je uslikan sam na plaži nakon ronjenja, a svi se pitaju gde je njegova voljena supruga Hejli Biber (24).

On je tom prilikom nosio samo šareni šorts, dok je u rukama nosio naočare za ronjenje pod vodom, a svi prisutni su gledali samo u njegove tetovaže.

Sudeći po nedavnim fotografijama na Instagramu Džastin je privatnim avionom otputovao sa svojom lepom suprugom na Havaje, gde uživaju u čarima vode, peska i sunca i ne odvajaju se jedno od drugog.

Slavni pevač je nedavno istetovirao ružu na svom vratu i time se pohvalio svojim pratiocima na društvenim mrežama, a dobio je komplimente za svoju odluku i svi sumnjaju da je ruža posvećena upravo Hejli.

No, Džastin je nedavno odlučio da pokrije sve svoje tetovaže za potrebe jednog snimanja, pa su dve šminkerke morale da mu nanose puder na stomak, grudi i ruke kako bi sve prekrile.

Kasnije je objavio nekoliko fotografija iz bokserskog ringa na kojima nema nijednu tetovažu, a tom prilikom je nosio beli šorts na kome piše "Bieber", pa fanovi sa nestrpljenjem očekuju da vide o čemu se tačno radi i da li je u pitanju novi muzički spot ili možda film.

 
 
 
View this post on Instagram
A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Podsetimo, Džastin i Hejli su u braku od septembra 2018. godine kada su se venčali u tajnosti, da bi godinu dana kasnije napravili veliko slavlje za svoju porodicu i bliske prijatelje.

Može se videti koliko se mladi par voli, a jednom prilikom pevač je rekao da žali što nije sačuvao svoju nevinost za brak.

- Da mogu da se vratim u prošlost i izbegnem neke stvari koje su bolele... Verovatno bih se čuvao za brak - rekao je popularni muzičar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🧐

    13. januar 2021 | 10:27

    Meni ovaj momak lici na skarabusa🥴

  • Hahaha

    13. januar 2021 | 14:24

    Dzabe ti besne tetovaze kad izgledas kao muskasta verzija svoje zene. Nisu tetovaze za zenskaste likove niti za muskobanjaste zene

  • drag

    13. januar 2021 | 10:05

    🤐

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA