≫ 

Glumac se prepolovio: Imao je 220 kila, a danas je sav u mišićima

Itan Sapli danas izgleda potpuno drugačije i živi zdravijim načinom života

  • 2
Ethan Suplee Itan Sapli; Foto: Instagram/ethansuplee

Američki glumac Itan Sapli (44) koji se proslavio u mnogim filmovima kao debeljuca, sada se prepolovio i izgleda skoro neprepoznatljivo.

Naime, glumac se proslavio kao Rendi u filmu  "Zovem se Erl", a glumio je i u nekoliko respektabilnih filmova, no ono zbog čega je poslednjih nekoliko godina najčešće u medijima je njegova velika fizička transformacija.

On je svoju karijeru započeo u seriji "Dečak upoznaje svet", nakon čega smo ga gledali i u filmovi "American History X", "Remember the Titan" i "John Q".

U svom "najgorem izdanju", kako sam tvrdi, imao je oko 220 kilograma, a fotografije kojima se danas hvali na društvenim mrežama pokazuju da je glumac postao zavisnik o teretani, koji izrazito pazi šta unosi u sebe, a prioritet su mu vežbe s tegovima.

Sapli je mislio da će s njegovim novim izgledom stići i veća ponuda uloga za filmove, no to se nije desilo. Izgubio je stotinjak kilograma, ali i brojne poslove na filmskom platnu. 

Mršavljenje ga je zamalo koštalo i važne uloge u TV seriji "Chance". Na kastingu se pojavio dosta mršaviji što se producentima nimalo nije svidelo. Glumca su hteli da angažuju, ali baš onakvog kakav je nekada bio. Ipak, zdravlje mu je, danas definitivno prioritet i ispred uloga, a svoj način života u potpunosti je promenio.

Uspešno sam izgubio kilograme zahvaljujući svakoj dijeti koju sam držao u poslednjih 20 godina, ali bi ih ranije i vrlo brzo vraćao. Zasitio sam se toga i odlučio da drugačije živim. Sada sam na apsolutnom vrhuncu.  Proveo sam 35, 40 godina, a da nisam skinuo majicu u javnosti. Tu je još opuštena koža, tu su i ožiljci, ali to je ono što ja jesam - ispričao je glumac za magazin "Men's Health".

On je nedavno pokrenuo podkast "American Glutton", u kojem deli svoja iskustva o zdravoj ishrani i vežbanju.

Na Instagramu deli fotografije svog novog imidža i fotografije iz teretane, među kojima se znaju naći i poneka stara iz vremena kada je težio 220 kilograma, pa time iznenađuje obožavatelje, koji se nadaju da će ga uskoro ponovo videti na malim ekranima i da će uživati u njegovom humoru.

Video: Trčao je samo na traci sedam meseci, a onda se prepolovio

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremcica

    14. januar 2021 | 11:51

    Svaka ti cast prijatelju i veliko postovanje za to sto si uradio.Misli ti na svoje zdravlje a ne na producente.PREZIVECES I BEZ ULOGA NA FILMU💪💪💪💪💪

  • gg

    14. januar 2021 | 14:50

    Hemija brale je čudo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA