≫ 

Kendal Džener u bikiniju pokazala zašto svi kažu da je od slavnih sestara baš ona posebna

Manekenka uživa pored bazena, dok mnogi muškarci uživaju u pogledu na njenu figuru

  • 0
Kendall Jenner, Kendal Džener Foto: Profimedia/BENS/Wagner AZ/BACKGRID/Backgrid USA

Manekenka Kendal Džener (25) novim fotogrfaijama sa odmora u Meksiku pokazala je zavidnu figuru, a zbog njenog tela mnogi su ostali bez daha.

Kendal je pozirala pored bazena u provokativnim pozama, fotografišući se iz više ugova, spreda, iz ptičje pespektive, sa strane, u sedećem položaju. Na sebi je imala šareni bikini, a na glavi narandžasti šešir.

Iako manekenka nema telo poput "peščanog sata" kao svoje sestre Kim, Kortni, Kloi Kardašijan i Kajli Džener, Kendal ima fuguru za poželeti, te mnogi kažu da je baš zbog toga posebna u odnosu na svoje slavne sestre.

Njenu figuru pohvalile su i mnoge druge manekenke, kao što je Điđi Hadid, koja joj je napislala da je "ludilo koliko dobro izgleda".

- Nov dan je dobar dan - napisala je Kendal u opisu fotografija u bikiniju, a prizor je definitivno pravi raj za mnoge pripadnike jačeg pola.

Preplanula Kendal oduševila je besprekornim izgledom, pa je dobila i brojne koplimente od svojih pratilaca, ali i članova svoje porodice: "Kakvo telo", "Prelepo izgledaš". "Savršena si, nije relano kakvo telo imaš".

Inače, ona je sa sestrom Kajli i drugaricom Anastsijom na odmoru u Meksiku, a kako izgleda Kendal u bikiniju pogledajte u galeriji u nastavku teskta:

Video: Pare, pare, vole samo pare: Nećete verovati koliko oni zarađuju na Instagramu, a svakako su basnoslovno bogati

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA