Američka pevačica zgrozila potezom - javno pokazala da u kući drži lobanju šestogodišnje devojčice

Azilija Benks je u jednoj emisiji govorila o svojoj ljubavi prema kostima i ljudskoj anatomiji

  • 4
Azealia Banks Azilija Benks; Printskrin: Youtube/Kyle and Jackie O

Američka pevačica i kantautorka Azilija Benks (29) je u jednom intervjuu otkrila da u svom domu drži lobanju 6-godišnje devojčice, a svojom izjavom je šokirala javnost.

Naime, pevačica je gostovala na jednoj australijskoj radio stanici gde je govorila o svojoj ljubavi prema kostima i ljudskoj anatomiji. Voditeljima emisije je tokom razgovora otkrila da poseduje lobanju šestogodišnje devojčice koju je kupila putem interneta.

- Ako proverite svoju karticu i vozačku dozvolu, ako ste donatori organa, oni ne uzimaju samo zdravo srce ili jetru, već imaju pravo na svaki deo tela i neke od njih i prodaju. Postoji puno internet stranica za naučna istraživanja na kojima zapravo možete kupiti ljudske lobanje, poput ove - rekla je pevačica i pokazala lobanju, a voditelji su se šokirali.

Oni su je odmah upitali zašto ima lobanju deteta u svom domu, na šta je odgovorila da voli kosti.

- Ovo je lobanja šestogodišnje devojčice koja je umrla od traume glave. Volim kosti. Poštujem zagrobni život. Mislim da su kosti mesto na kom čovek zadržava energiju - rekla je Azilija.

Ona je tom prilikom gostovala u emisiji kako bi demantovala glasine koje kruže internetom u kojima se tvrdi da je pevačica pojela svoju mrtvu mačku. Ona je pojasnila da se mačak Lucifer već niz godina borio s problemima sa zdravljm i bubrezima, a zatim je nažalost umro zbog loše ishrane.

A nakon što je mačku sahranila u zemlju, Azilija je rekla da je odlučila da je iskopa i da sačuva lobanju, što je još više zgrozilo fanove.

- Nisam pojela mačku. Ne bih pojela mačku koja je mrtva već tri meseca - demantovala je Azilija, a svi su ostali šokirani onim što je izgovorila u emisiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Radovan

    21. januar 2021 | 15:33

    Satanistkinja. Mozemo biti sasvim sigurni za koga su glasali ona i njen macak

  • ma

    21. januar 2021 | 16:19

    Ova za Boga cula nije!!! Fujjjjj

  • Kristina

    21. januar 2021 | 22:59

    Beži! Počeli su nešto mnogo ovi slični njoj da izlaze na svetlo - iluminati, satanisti, a mi tolerišemo; na Gospoda smo svi izgleda zaboravili. Neće to na dobro! Bog da nama i našoj deci bude u pomoći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA