"Više se nikada neću skidati pred muškim rediteljima. Nemam potrebu da me nagu posmatraju svi ti..."

- Pred muškim rediteljima na setu i za potrebe filma više se neću nikada skidati i neću snimati scene seksa - rekla je Kira Najtli

  • 2
Keira Knightley Kira Najtli Kira Najtli / Foto: Profimedia

Holivudska glumica Kira Najtli (35) je u podkastu "Chanel Connects" govorila o odnosima moći na filmskom setu i budućim saradnjama na filmu.

Naime, ona je u duhu #MeToo pokreta, koji je veoma aktuelan u svetu rekla da ne želi više da se skida pred muškim rediteljima.

- Pred muškim rediteljima na setu i za potrebe filma više se nikada neću skidati i neću snimati scene se*sa. Ne osećam se više ugodno u takvom okruženju - rekla je glumica koja je udata za muzičara Džejmsa Rajtona (37).

Ona kaže da već duže vreme oseća da je to ispravan potez. Dodala je da je seksualnost na filmu veoma važna, ali ona više ne želi da snima klasične, uštogljene glumcima uvek neprijatne scene seksa.

- Delom je to i do moje sujete. Rodila sam dvoje dece i stvarno nemam potrebu da me nagu posmatraju svi ti muški pogledi - dodala je ona.

- Za potrebe filma i umetnosti možda bih to i uradila, ali taj film bi morala da režira žena - zaključila je glumica u podkastu i dodala da je "Me Too" pokret veoma važan za sve žene.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bixy

    26. januar 2021 | 00:00

    Da, ali film neće gledati samo žene. Lupa gluposti. Film je film, a ne zlostavljanje i silovanje.

  • Djevica

    26. januar 2021 | 18:41

    Sestro slatka,meni je to uvijek bilo glupo.Bog je čovjeku dao razum i usadio želju da se dokazuje intelektom,a ne obnaživanjem.Glumac/ca uvijek može odustati ako ne želi prihvatiti takve uloge.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA