≫ 

"Poročni dečko" džinovskim dijamantom verio glumicu koja je zbog njega ostavila muža i 3 dece

"Da li su oni vereni?", upitali su fanovi posle novih paparaco slika na kojima su Megan Foks i njen dečko Mašin Gan Keli

  • 4
Megan Foks, Mašin gan Keli Megan Foks i Mašin Gan Keli; Foto: Profimedia/AFP

Američka glumica Megan Foks (34) je uslikana sa svojim dečkom Mašin Gan Kelijem (30) u Njujorku, a tom prilikom je nosila ogroman prsten na  "domalom" prstu, pa mnogi sumnjaju da se lepa glumica verila za muzičara.

Naime, Megan je uslikana dok je izlazila iz automobila i ulazila u jedan hotel u Njujorku, a tom prilikom a je nosila dijamantski prsten na prstu na kom se inače nosi upravo verenički.

- Da li su oni vereni? - upitali su fanovi.

Megan je tom prilikom nosila crni kaput od prevrnute kože, crne farmerke i kožne čizme na štiklu, dok je na glavi nosila rajf sa roze "mačjim ušima" na glavi.

Glumica je nosila roze jaknicu u ruci, dok je na licu imala plavu zaštitnu masku, a s obzirom da je u ruci nosila flašicu vode, video se njen novi sjajni prsten, koji je odmah zapao za oko fotoreporterima i prisutnim prolaznicima. 

S druge strane, njen partner Mašin Gan Keli je obukao kariranu košulju, preko koje je nosio crnu jaknu, dok je na istom prstu nosio novi prsten, koji izgleda kao "moderna burma".

Kosa mu je bila izblajhana u plavu boju, dok je na licu takođe nosio crnu zaštitnu masku, a fanovi sumnjaju da je par načinio novi korak u vezi. Njihove nove fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, Mašin Gan Keli nedavno je otkrio da je započeo terapiju za lečenje od zavisnosti droga i prisetio se upotrebe opijata u prošlosti i toga kako mu je devojka Megan pomogla da krene u boljem smeru u životu.

30-godišnji muzičar i glumac čije je pravo ime Kolson Bejker počeo je da preduzima korake kako bi prestao da konzumira drogu i počne više da pazi na sebe i svoje zdravlje.

On je otkrio da je frustriran i da se promena ne događa preko noći, pa je dodao:

Trenutno je moj odabir sreća i posvećenost umetnosti, a nisam više posvećen poroku za koji sam verovao da je umetnost. Preduzimam korake - započeo je on.

Hej moram da razdvojim ovo dvoje ljudi, a to su Mašin Gan Keli i Kolson Bejker. Dihotomija je za mene preintenzivna - dodao je Keli.

- U početnoj sam fazi. Alati koje su mi dali izgledaju korisno. Ali i dalje se držim za glavu. Zašto se ne menjam preko noći? Kako da meditiram 10 minuta kada ne mogu da budem u miru ni dva minuta, a da mi nešto ne skrene pažnju. To je veoma teško - dodao je on.

- Ali sama posvećenost nečemu je inspirativna i mislim da će odjeknuti svemirom, kao i mojom porodicom. To već vidim kod ljudi oko sebe. Spremnost da konačno budem srećan u svojoj koži je izazvala mnogo živahniju životnu energiju u odnosu na ranije - zaključio je.

On je veoma zahvalan na podršci koju mu pruža partnerka Megan Foks i blizak prijatelj Travis Barker.

Mašin je priznao da je zloupotrebom droga postigao tačku u kojoj se "uplašio" da uđe u muzički studio bez supstanci na koje je navikao i da je tada rešio da nešto promeni u svom životu, a velika motivacija mu je lepotica Megan Foks koja ga obasipa ljubavlju i pomaže mu u svemu.

Video: Sloba Vasić zaprosio bivšu misicu na luksuznoj jahti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA