Prelepa ćerka Stiva Džobsa u vezi sa prijateljem Kardašijanki: Već pišu da će trajati "zauvek"

Svi se pitaju da li Loren Pauel, supruga Stiva Džobsa, koja je "teška" 19 milijardi dolara odobrava vezu svoje mezimice i poznatog muzičara

  • 0
Eve Jobs, Harry Hudson Iv Džobs i Hari Hadson; Foto: Profimedia

Najmlađa ćerka pokojnog milijardera Stiva Džobsa (1955-2011), Iv Džobs (22) ima novog, poznatog dečka.

Naime, 22-godišnja manekenka se zabavlja sa pevačem Harijem Hadsonom (27) i oni su upravo potvrdili svoju vezu na Instagramu.

Iv i Hari su objavili niz zajedničkih fotografija iz Kalifornije na društvenim mrežama, a može se videti koliko su zaljubljeni i srećni zajedno.

- Mi smo tim - napisala je Iv ispod objave, a zatim je Hari komentarisao objavu uz reč "zauvek".  Zatim je i Hari objavio još zajedničkih fotografija, a Iv mu je napisala "Moj dragi".

Podsetimo, Iv je ćerka američkog biznismena Stiva Džobsa i njegove supruge Loren Pauel (57), koja se bavi humanitarnim radom i "teška" je 19 milijardi dolara.

Iv je spretna jahačica konja, a nedavno je započela i svoju manekensku karijeru kada je uradila "Glossier" prazničnu kampanju.

S druge strane, poznato je da je Hari blizak prijatelj Kardašijan-Džener porodice i da se pojavio u više navrata u rijaliti šou "Keeping Up With The Kardashians".

Nakon što je započeo karijeru u mlađim godinama, muzičku karijeru je morao da stavi na čekanje kada mu je dijagnostikovan Hodgkinov limfom u 20. godini života. On se izlečio i već sedam godina nema rak, a sada je čini se srećniji nego ikad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA