≫ 

"Godinu dana ne mogu da vidim ljubav svog života...": Lima pokazala baku koja uskoro puni 103 godine

"Zbog korone godinu dana ne mogu da se vratim u Brazil da vidim ljubav svog života, moju baku Juliju", napisala je Adriana

  • 1
Adrijana Lima, Adriana Lima Adriana Lima, Foto: Tanjug/AP

Manekenka Adrijana Lima uvek je isticala koliko je privržena porodici i koliko joj je bitno da održava prisan odnos sa svojom familijom u Brazilu.

Poslednjom objavom na Instagramu, koju je posvetila svojoj baki Juliji, oduševila je svoje pratioce.

Lima je podelila fotografiju svoje bake sa kojom ima neverovatno blizak odnos, ali je nije videla neko vreme zbog pandemije korona virusa.

Baka Julija, kako je manekenka navela, uskoro puni 103 godine, a sudeći po fotografiji, izgleda perfektno za svoje godine.

Sasvim je jasno od koga je Adrijana nasledila dobre gene, a u emotivnoj objavi ona je napisala:

- Zbog korone godinu dana ne mogu da se vratim u Brazil da vidim ljubav svog života, moju baku Juliju. Ovog aprila ona će napuniti 103 godine. Nedostaje mi. Prenesite poruke ljubavi mojoj baki - istakla je Lima, a njena objava izazvala je masovne reakcije.

Kako izgleda baka Julija, pogledajte u galeriji:

"Divna žena, vidi se na koga si puna ljubavi", "Julija izgleda minimum 20 godina mlađe", "Koliko je tužno što ne možeš da vidiš baku, drži se", samo su neki od komentara fanova.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA