Kendal Džener potvrdila vezu sa NBA zvezdom! Objavili i prve, neodoljive zajedničke fotke

- Ni sa jedne strane nema nekih velikih očekivanja ili ludih obaveza - rekao je izvor blizak njima

  • 0
Kendall Jenner Kendal Džener / Foto: Profimedia/Backgrid USA

Jedna od najplaćenijih manekenki današnjice i zvezda koja se proslavila u rijalitiju "Keeping Up With The Kardashians" Kendal Džener (25) je na društvenim mrežama potvrdila svoju vezu sa NBA zvezdom Devinom Bukerom (24).

Naime, već neko vreme se šuška da su u vezi, a Kendal je te tračeve nekoliko puta "podgrevala", no istina je sada izašla na videlo i njihovi obožavatelji su presrećni.

Kendal je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju s Devinom, a pored nje stavila emotikon srca. Košarkaš je takođe objavio video snimak s Kendal, na kom se ona igra s psom i njihovu zajedničku fotografiju s piknika.

- Ni sa jedne strane nema nekih velikih očekivanja ili ludih obaveza - rekao je izvor blizak njima, ali potvrđuje da je novopečeni par presrećan.

"Ne mogu da verujem da su priznali", "Predivni su", "Jao zaplakaću, prelep par", bili su komentari fanova na društvenim mrežama.

Pre Devina, Kendal je bila u vezi sa Benom Simonsom, Džordanom Klarksonom i Blejkom Grifinom, a nakon što je uslikana sa njihovim četvrtim kolegom, njeni pratioci su počeli da pišu negativne komentare.

Inače, Devin Buker s kojim je uslikana, ranije je bio u vezi sa Džordin Vuds, koja je godinama bila najbolja drugarica njene mlađe sestre Kajli Džener (23).

Podsetimo, Kendal i Devin su prošle godine uslikani od strane spretnih paparaca na jednom odmaralištu u Arizoni, a tada se prvi put govorilo o njihovoj romantičnoj vezi . Zajedničke fotografije pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA