Ovaj bodi se ne bi usudile da obuku mnoge žene, ali Lizzo u njemu "kida" i ponosno pokazuje višak

- Nova poza "otključana". Hvatam sopstvenu guzu - napisala je slavna reperka ispod fotografija na kojima pozira u provokativnom izdanju

  • 2
Lizzo Lizo; Foto: Tanjug/AP

Američka pop i rep pevačica Lizo (32) je objavila nove fotografije na društvenoj mreži Instagram za Dan zaljubljenih na kojima pozira u seksi donjem vešu od krzna, a novom objavom je izazvala brojne reakcije fanova.

Naime, poznata reperka je objavila fotografije na kojima se vide njene bujne obline, a u prvi plan je stavila veliku guzu.

- Nova poza "otključana". Hvatam sopstvenu guzu - napisala je ona u opisu objave i prikupila skoro 900.000 lajkova.

Lizo pozira u crvenom bodiju sa krznom, u kom je istakla dekolte, a na očima je imala naočare za sunce sa crvenim okvirom u obliku srca. Dugu kovrdžavu kosu je pustila niz leđa, a na fotografiji s leđa se jasno vidi da pevačica ima višak kilograma i celulit na zadnjici i butinama.

- Hvala ti. Pitala sam se kako ova poza izgleda i sada znam - napisala je glumica Vanesa Hadžins u komentarima.

"O Bože, predivna si", "Imamo isto neonsko sveto iznad kreveta", "Neprijatno mi je da gledam ovo", "Volela bih da imam tvoje samopouzdanje", "Baš si seksi", "Odvratno, pogledaj se prvo u ogledalo", glasile su podeljene reakcije nakon novih slika poznate reperke koje možete videti u našoj galeriji u tekstu.

- Vežbam konstantno u poslednjih 5 godina i ono što će biti iznenađenje za mnoge od vas, ne vežbam da bih imala vaš idealan tip tela – rekla je nedavno pevačica.

- Vežbam kako bih imala svoj idealni tip tela. I znate šta? To nije vaša stvar – rekla je tada Lizo.

- Ja sam lepa, jaka, radim svoj posao i stvaram muziku. Sledeći put kada želite nekog da osuđujete i pitate se da li neko jede smuti ili burgere, da li vežba ili ne, bolje pogledajte sebe i brinite o svojim je*enim stvarima – dodala je ona.

- Zdravlje nije samo ono kako izgledate spolja, već je i ono što se događa iznutra i mnogi od vas treba da očiste svoju otrovnu unutrašnjost. Želim vam lep dan – zaključila je tada pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Uzas

    18. februar 2021 | 09:51

    Zakonom zabraniti.

  • Lejla

    18. februar 2021 | 12:46

    Poješću sve kolačiće, i tebi u inat postat ću debela, sve đevojke neće biti slatke kao ja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA