Ima 37 godina, 2 deteta, a bukvalno izgleda kao tinejdžerka! Glumica u teško prepoznatljivom izdanju

Popularna 37-godišnja glumica i majka dvoje dece izgleda kao devojčica

  • 1
Mila Kunis, Ašton Kučer Mila Kunis i Ešton Kučer

Američka glumica poreklom iz Ukrajine Mila Kunis je uslikana sa svojim suprugom Eštonom Kučerom (43) na ulicama Los Anđelesa, a tom prilikom je 37-godišnja glumica i majka dvoje dece izgledala kao devojčica, kažu fanovi.

Naime, lepa Mila je sa suprugom otišla po kafu za poneti, a dok je ona čekala u redu, Kučer je sedeo u kolima i čekao svoju suprugu.

Ona je tom prilikom nosila beli duks, sivu trenerku i sive patike, dok je na licu imala bež masku za lice kako bi se sačuvala od korona virusa u gužvi. Majka dvoje dece izgleda kao 20-godišnja devojka, ima vitku liniju, a obožavatelji kažu da je prelepa i bez šminke.

Podsetimo, Mila se 2015. godine udala za zvezdu filma "Dude, where is my car?", a Kučer je pre nje 8 godina bio u braku sa 15 godina starijom koleginicom Demi Mur (58), od koje se razveo 2013. godine.

S Milom je dobio dva sina, 6-godišnjeg Vajata i 4-godišnjeg Dimitrija. Inače, Ešton i Mila planiraju da poklone većinu svog novca, nakon svoje smrti. Oni zajedno imaju oko 265 miliona dolara i planiraju sve da poklone, umesto da ostave svojoj deci.

U jednoj epizodi podkasta Daksa Šeparda, Kučer je rekao:

- Ne uspostavljam poverenje sa svojom decom. Završiće se tako što ćemo sav novac pokloniti u dobrotvorne svrhe i razne stvari - rekao je on tada, a nove Miline i njegove fotografije pogledajte u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🏂

    17. februar 2021 | 12:59

    Baš će oni "posle smrti" nekom da poklone!!!!Aj da vidimo i to čudo !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA