Lejdi Gaga u zanosu ljubila tajanstvenog kolegu, prekratka haljinica umalo otkrila previše

Slavna pevačica Lejdi Gaga u filmu tumači ulogu Patricije Ređijani, dok glumac Adam Drajver igra Mauricija Gučija, ubijenog naslednika modne kuće "Gucci"

  • 1
Lady Gaga, Lejdi Gaga Lejdi Gaga; Foto: Profimedia/Cobra Team/BACKGRID/Backgrid UK

Američka pevačica i glumica Lejdi Gaga (34) i poznati glumac Adam Drajver (37) su uslikani kako se ljube na snimanju filma "House of Gucci" u Italiji, a tom prilikom je Gaga pokazala više nego što je želela.

Naime, glumački par je uslikan u čamcu na jezeru Komo, a kada se pevačica sagnula da poljubi glumca videle su joj se zategnute noge, kao i podvezica koju je imala na butinama.

Fanovi su odmah zumirali fotografiju da provere da li joj se vidi donji veš, ali Gaga je profesionalac, koji je dozvolila da joj se za potrebe snimanja filma vidi samo onoliko koliko je želela.

Slavna pevačica u filmu tumači ulogu Patricije Ređijani, dok Drajver igra Mauricija Gučija, ubijenog naslednika modne kuće "Gucci".

Italijanka Patricija Ređijani udala se 1973. godine za Mauricija Gučija (1948-1995), a kada ju je ostavio naručila je njegovo ubistvo.

Čuveni reditelj Ridli Skot (83) je želeo da prikaže upravo njihovu ljubavnu priču koja je trajala godinama, a zatim i Patricijino planiranje atentata na svog muža.

Film je zasnovan na knjizi "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder" iz 2001. godine, a premijera filma je najavljena za američki Dan zahvalnosti 24. novembra.

Inače, Patricija je uhapšena i osuđena na 29, a potom na 26 godina iza rešetaka. U zatvoru je pokušala da se obesi pertlom, ali je spasena na vreme. Kada su joj 2011. godine ponudili mogućnost otvorenog zatvora, u kojem se od zatvorenica očekuje da imaju posao, odbila je.

Na slobodu je izašla u oktobru 2016. godine, nakon 18 godina provedenih u zatvoru.

Danas italijanska "Crna udovica" živi s papagajem i psom, prilično usamljena. Njene ćerke ne žele da razgovaraju s njom, kao ni prijateljica koja joj je pomogla da pronađe plaćenog ubicu.

- Imala sam druge veze, ali ništa kao što je bilo s Mauriciom. On je bio moja jedina prava ljubav - zaključila je nedavno Patricija, koju će na filmskom platnu uskoro dočarati Lejdi Gaga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA