Zvezda filma "La La Land" dobila prvo dete: Glumica se porodila u tajnosti

Ema Stoun je postala mama

  • 0
Ema Stoun, Emma Stone Foto: Profimedia/Picture Capital/Alamy

Holivudska glumica Ema Stoun (32), koju je publiku očarala u filmu "La La Land", postala je majka.

Naime, Ema i njen suprug komičar, Deven Mek Kari (35) dobili su dete u subotu, 13. marta, a još uvek nije pozato da li je par dobio ćerku ili sina, piše TMZ.

Nije čudno što se za Emin prođaj saznalo dosta kasnije i što se pol bebe još uvek ne zna, jer glumica krije svoj život od javnosti, pa je tako i trudnoću sakrivala, ali su mediji saznali da je u drugom stanju zbog trudnočkog stomaka koji je bio i više nego uočljiv.

Ema i Deven su se upoznao 2016. godine na snimanju emisije "Saturday Night Live", gde je Dven radio scenarisata i reditelj, a ona je gostovala u emisiji.

Vezu su započeli u oktobru 2017. godine, a verili su se pre nešto više od godinu dana. Iako su planirali veliko venčanje, Ema i Dejv subonosno "da" izgovorili su u tajnosti u septembru, a prijatelji su potvrdili da je par ozvaničio vezu.

Kao što je skrivala porođaj, trudnoću, Ema dugo nije htela javnosti da pokaže da je u vezi sa komičarom. Na kraju je popustila i u januaru 2019. dovela ga na dodjelu filmskih nagrada SAG, a poslije su ih vidjeli i na košarkaškoj utakmici LA Clippersa.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA