Kim često ostavi bez teksta svojim nerealnim oblinama, ali pogledajte joj tek drugaricu

- Produženi odmor - napisala je starleta u opisu objave na kojoj pozira sa prijateljicom u istim bikinijima

  • 2
Kim Kardashian, Kim Kardašijan Kim Kardašijan: Foto: Profimedia/JACK/BACKGRID/Backgrid USA

Najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardašijan (40) je objavila dve nove fotogafije na društvenoj mreži Instagram na kojima pozira sa svojom prijateljicom La La Entoni (38) u istim kupaćim kostimima.

Naime, slavna starleta je pozirala sa televizijskom zvezdom pored bazena u kući njene majke Kris Džener u Palm Springsu, a obe su nosile isti bež bikini sa crnim prugama u kom su istakle svoje bujne obline - velike grudi, uzak struk i široke kukove.

Obe su izgledale veoma zanosno, a Kim je na pomenutoj objavi prikupila skoro 4 miliona lajkova.

- Produženi odmor - napisala je starleta u opisu objave, a trenutno je na ovoj društvenoj mreži prati 216 miliona pratilaca.

"Kim izgleda malo bolesno, ali...", "Savršene ste", "Sijate", "Previše krupne", "Ovo je prijateljski podsetnik da nikada ne bijem vaše sinove haha", glasili su komentari fanova.

Inače, kruže tračevi da se američka rijaliti zvezda zabavlja sa "CNN" reporterom Van Džounsom (52) u sred njenog razvoda od repera Kanjea Vesta (43)

Tračevi o novoj vezi su počeli ovog vikenda kada je Sindi Adams, kolumnistkinja iz "New York Posta" otkrila da je čula priče o njihovoj navodnoj romansi

Pojedini korisnici Tvitera su optužili Kim da iskorišćava Džounsa kako bi joj pomogao u njenoj budućoj advokatskoj karijeri. Godine 2018. Kim i Van su udružili snage kako bi uspešno izbavili Alis Džonson iz zatvora, koju je pomilovao bivši predsednik Tramp.

Podsetimo, Van je već neko vreme samac nakon što se 2019. godine razveo od svoje dugogoišnje supruge Džejn Karter. Kim je u februaru ove godine podnela papire za razvod od Kanjea Vesta, nakon 6 godina braka i četvoro zajedničke dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA