≫ 

Zvezda filma "365 Dana" kaže da je došlo do zabune: Ljudi, nisam gej, to je samo slika!

- Postao mi je jako dobar prijatelj, mi smo poput braće - rekao je Mikele

  • 1
Mikele Morone, Milica Todorović Mikele Morone; Foto: Instagram/milicatodorovicofficial

Italijanski glumac i zvezda filma "365 Dana" Mikele Morone je pre nekoliko dana objavio fotografiju sa manekenom i glumcem Simoneom Susinom na kojoj poziraju zagrljeni i veoma bliski, što je izazvalo lavinu komentara na društvenim mrežama.

Naime, glumac i maneken su pozirali znojavi bez majice, a u opisu objave je pisalo: "Ja sam lažov".

Ono što je zanimljivo jeste da je maneken Simone objavio identičnu fotografiju sa istim opisom istog dana, pa su se mnogi pitali da li su njih dvojica "izašli iz ormara" kao homoseksualni par ili je u pitanju neki novi filmski projekat. Mikele se oglasio ovim povodom.

- Jutros sam se probudio i članovi mog tima su me nazvali i rekli:"Hej, objavljeno je puno članaka koji kažu da si izašao iz ormara", zbog slike koju sam uslikao sa Simoneom...- započeo je glumac.

- Postao mi je jako dobar prijatelj, mi smo poput braće. Snimamo film zajedno. Ljudi to je samo zajednička slika. Ništa više - rekao je Mikele.

- I usput veliki sam pristalica LGBT zajednice, zaista ih podržavam, ali u mom slučaju se radi samo o normalnoj slici. Nisam homoseksualac - dodao je on.

- Glumac je vrsta lažova. Zato sam to i napisao. Glumiti nekog ko nisi. Tako mi je žao zbog zabune. Kao što sam rekao, veliki sam pristalica LGBT zajednice. Ima puno mladih momaka i devojaka, koji bi voleli da kažu istinu o svojoj seksualnosti, ali to ne rade zbog svojih porodica. Znate, sreća je neprocenjiva. Sve vas volim! - zaključio je Mikele.

Podsetimo, naša pevačica Milica Todorović našalila se kad je videla da je zvezda filma "365 Days" objavio sliku sa Simoneom.

- Pa zar i ti Miki Milane? - napisala je tada pevačica.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Visuljak

    4. jun 2021 | 13:16

    Dzaba se sad vadis, vidi ljubavi u ocima bahaha 🤣🤣🤣🤣🙈

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA