≫ 

"Vau, kakve obline": Nikol uživa sa 7 godina mlađim frajerom na plaži, a sve oči uprte su u nju

"Vau, koliko je zgodna", "Grudi su joj ogromne", "Brutalan par", "Kad će više da se venčaju?", glasili su komentari fanova

  • 0
Nicole Scherzinger

Nikol Šerzinger, Foto: Instagram/nicolescherzinger

Nikol Šerzinger (43) i njen dečko Tom Evans (36) su uslikani prilikom odmora na Mikonosu, a pevačica benda "Pussycat Dolls" je u bikiniju izgledala izazovnije nego ikad pre.

Naime, zgodni par je uslikan u društvu prijatelja dok su stizali na plažu i izlazili iz automobila, a zatim su snimljeni na obali mora ispred ležaljki i suncobrana.

Nikol i Tom su blistali u letnjoj odeći, a pevačica je oduševila sve u svetloplavom minijaturnom bikiniju u kom je istakla svoje bujne obline.

Ona je tom prilikom nosila bikini na vezivanje oko vrata, kupaće gaćice, a preko je ogrnula maramu. Oko vrata je nosila zlatni nakit, koji joj je padao niz grudi, dok je na licu imala crne naočare za sunce.

Kasnije je stavila pleteni bež šešir na glavu i svetloroze tašnu na rame, a sve je upotpunila sa "zlatnim" papučama.

"Vau, kakve obline", "Žena grmi u petoj deceniji", "Nikol, svaka čast", samo su neki od komentara fanova.

S druge strane, njen dečko Tom je nosio svetloplavu košulju, bež šorts i bež patike, a na licu je takođe imao crne naočare za sunce. Oni su sve vreme bili raspoloženi i veoma bliski jedno sa drugim, a kasnije su počeli da ćaskaju i sa pevačicinom prijateljicom Kerolajn Stanburi.

"Vau, koliko je zgodna", "Grudi su joj ogromne", "Brutalan par", "Kad će više da se venčaju?", glasili su komentari fanova.

Fotografije zgodnog para sa Mikonosa pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA